Tarteletter tager den tid, de tager

Tålmodighed og planlægning er nøgleordene, men ingen kræver, at du skal stirre ned i gryden imens

Tarteletter er nemme at gå til og en meget velsmagende ret. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Tarteletter er nemme at gå til og en meget velsmagende ret. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Kyllingen skal koge, og bouillonen skal koge ind, men ingen kræver, at du stirrer ned i gryden imens.

Du skal kun snitte lidt grøntsager, jævne en sovs og sætte en gryde til at koge. Resten handler om dine evner ud i tålmodighed og planlægning.

Først skal du koge en kylling. Det giver dig en god bouillon at lave sovsen på og kødet, som skal i sovsen.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+