Annoncørbetalt indhold Hvad er Annoncørbetalt indhold?

Træt af dårligt mobilnetværk i juleferien? Her får du den bedste dækning

Er du træt af langsomme hastigheder og usikkerhed om, hvorvidt din mobil nu også virker uden for de større byer? Særligt ét selskab skiller sig ud fra mængden, når det kommer til god dækning.

Det er næsten altid en glædelig stund, når julefreden nærmer sig, og folk fra hele landet rejser til nær og fjern for at samles i familien skød.

Men det er knapt så skægt, når signalet på mobilen langsomt men troligt falder streg for streg, som man kommer længere og længere væk fra byerne.

Det er nemlig godt gammeldags træls ikke at have dækning, blot fordi man besøger familien på landet eller kommer lidt væk fra alfarvej.

Men faktisk afhænger styrken på dit signal af, hvilket mobilnetværk du er på, og der er ganske stor forskel på kvaliteten af signalet.

Målinger foretaget af Teknologisk Institut viser eksempelvis, at du med YouSee får den bedste samlede mobilnetværksoplevelse i Danmark.  

Som mobilkunde hos YouSee er du nemlig tilkoblet TDC NET, der er målt som Danmarks bedste mobilnetværk seks år i træk, hvor de mest markante forskelle i forhold til andre mobilnetværk mærkes på hastighederne.

Teknologisk Instituts undersøgelse konkluderer således, at brugere af TDC NETs mobilnetværk oplever hele 36 procent hurtigere download og 43 procent hurtigere upload hastigheder end andre teleselskabers mobilnetværk.

Artiklen fortsætter under billedet...

Dækningen er god over hele landet - og faktisk Danmarks bedste. Foto: daekningskort.dk
Dækningen er god over hele landet - og faktisk Danmarks bedste. Foto: daekningskort.dk

Du kan se nærmere på dækningen i lige netop dit område ved at klikke her.

Ikke kun til jul
Det er naturligvis ikke kun til jul, at manglende signal er et problem for folk.

Eksempelvis kan besøg i sommerhuset eller hos familie blive besværliggjort af, at man ikke har den dækning, der skal til, for at tjekke ind på sin arbejdsmail eller holde kontakten med vennerne.

Derfor giver det også god mening, at man som forbruger kigger på, hvem der har den bedste dækning, når man vælger sit mobilabonnement.

Og her er YouSee altså blandt de bedste valg, da mobildækningsundersøgelsen konkluderer, at der stadig er væsentlige forskelle på de fire danske mobilnet, og at den samlede mobilnetværksoplevelse generelt er højest på TDC NET’s mobilnet.

Udenfor hovedstadsområdet og de store byer er resultaterne endnu tydeligere, særligt målt på hastighed. På landsplan er den samlede mobilnetværksoplevelse hele 31 procent bedre hos TDC NET, hvor de store hastighedsforskelle særligt gør en forskel, når du eksempelvis streamer eller lægger billeder op.

Den perfekte julegave: AirPods Pro og fri musik

Vil du gerne have den bedst mulige mobildækning, bør du altså overveje at skifte til YouSee, og lige nu er der flere fordele ved at gøre netop det. Udover den bedste mobildækning får nemlig en uhørt skarp velkomstrabat på et par lækre AirPods Pro hovedtelefoner.

De smarte AirPods Pro koster blot 499 kr., hvis du skifter til et YouSee Fri + 40 GB mobilabonnement til 199,-/md. eller opretter et helt nyt abonnement, og samlet set får du dermed en velkomstrabat på hele 1.300 kr.

Inklusive i abonnementet er også YouSee Musik, hvor du har adgang til mere end 75 mio. musiknumre uden reklameafbrydelser, som du kan lytte til i dine nye AirPods Pro.

På den måde kan du være sikker på, at du får en gave, som du helt sikkert ønsker dig, samtidigt med, at du har det bedst mulige signal uanset, hvor langt ude på landet, du skal fejre jul.

Det skal nok sikre den indre julefred. Find det gode tilbud her.

 

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med YouSee

 

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind