Tre geniale retter med rodfrugter

Her er et par råd til at få mere ude af vinter-grøntsagerne

Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Rodfrugter har masser af potentiale, men på af og til hænger de os ud ad halsen. Men med lidt kærlighed, smør og syre kan rodfrugterne blomstre.

Tilberedte rodfrugter har masser af dyb sødme, og når de er rå, kan de bidrage med en fantastisk sprødhed. Derfor giver det mening at servere den samme grøntsag både rå og tilberedt.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+