Tryl med kartofler

Der er masser af lækre måder at tilberede det danske guld på

På denne årstid skal der en anelse mere kreativitet til at lave kartoflerne lækre og smagfulde, men det findes der råd for. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
På denne årstid skal der en anelse mere kreativitet til at lave kartoflerne lækre og smagfulde, men det findes der råd for. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Store, grove vinterkartofler er kun lige så kedelige som kokkens fantasi. I Danmark har vi fantastiske kartofler; om sommeren skal de koges med skræl og slynges med lidt smør, men om vinteren skal der lidt mere til.

Brasekartofler og mos kan få dig gennem vinteren, og fondant-kartofler kombinerer de to.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+