Vandbakkelser forklædt som fastelavnsboller

Det er ikke sværere at lave vandbakkelser end at lave teboller

Lækre ser de ud - og de smager himmelsk. Her er en opskrift på vandbakkelser med creme. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Lækre ser de ud - og de smager himmelsk. Her er en opskrift på vandbakkelser med creme. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Det kan være en stor udfordring at lave 70 ens vandbakkelser, lime dem sammen med karamel og bygge et to meter tårn af dem.

Hvis dine ambitioner er mere jordnære, og du kan acceptere lidt diversitet i formen, har du intet at frygte.

Konsistensen på dejen er vigtig, ligesom med alle andre typer dej. Derfor skal du tilsætte æggene gradvist, så dejen ikke bliver for tynd, så hellere en dej, der er lidt for tyk.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+