Benjamin Lundberg
Dagens horoskop
25/9
Tuesday

Vandmand20/1 - 18/2

I dag trænger du til at være fysisk aktiv, og du trænger til at komme lidt ud i luften. Du bør gå dig en lang tur, gerne sammen med én du holder af. Det kan være at det kan lette dine følelser, som godt kan være anspændte lige nu. Det går over, især hvis du går dig en lang tur.

Fisk19/2 - 20/3

Efter et par dage i højt tempo og højt humør, kan det være at humøret får et lille dyk i dag. Det skal du ikke tage alt for tungt, du skal bare gøre noget godt for dig selv, der gør dig glad. Det handler om at tage ansvar for sig selv. Vær en sund og positiv egoist i dag, du trænger.

Vædder21/3 - 19/4

Efter et par dage med fokus på afslapning, vågner du nok meget tidligt i dag. Din nattesøvn har nok ikke ligefrem været den bedste, men det generer dig ikke, du har nok kun sovet uroligt fordi du var spændt på dagen i dag. Tag dig ikke af, hvis andre vil dæmpe din glæde.

Tyr20/4 - 20/5

Efter et par dage hvor du har plejet din fritid og dine venner, trænger du nok til at slappe mere af. Det kan også hænge sammen med at du ikke fik den bedste nattesøvn, du havde måske mange spekulationer og overvejelser. I dag vil du kunne bruge tid på at få ro i hovedet.

Tvilling21/5 - 20/6

Din målsætning og dine ambitioner for fremtiden har været i fokus de sidste par dage. Men fra i dag af vil du kunne lade det hele hvile lidt, og så kan du i stedet bruge tiden på lidt gode venner. Du kan godt føle dig en anelse udmattet, så gør noget der gør dig glad og tanker dig op.

Krebs21/6 - 22/7

Du trænger til at vide hvad der skal ske i den kommende tid i dit liv, og du trænger til at føle at du er på den rette kurs her i livet. Det er vigtigt for dig, at du har dig selv med i alt hvad du gør lige nu. Du er nok lige en anelse mere følsom end ellers, og det bør du respektere.

Løve23/7 - 22/8

Du trænger til at opleve noget helt andet end du plejer i dag. Hvis vi altid gør det samme, så vil vi konstant få de samme følelser, og dermed få den samme oplevelse af os selv konstant. Prøv at gøre noget der giver nyt perspektiv, og nye øjne at se med. Mærk efter i dag.

Jomfru23/8 - 22/9

Du har fokuseret på forholdet til dine relationer og dine omgivelser helt generelt de seneste par dage. I dag skifter dit fokus, og du bliver mere indadvendt. Du har måske brug for at ændre et par ting, i forhold til hvordan du bruger din energi på andre mennesker. Tag ansvar i dag.

Vægt23/9 - 22/10

Efter et par dage hvor du har taget godt fat på jobbet, så trænger du til noget mere intimitet og nærvær i dag. Hvis du er i parforhold, vil du især trænge til at være sammen med din partner. Er du single kan du bruge tid sammen med én du stoler på. Du trænger til støtte i dag.

Skorpion23/10 - 21/11

Din kreativitet har været i fokus de seneste par dage, og du har sikkert kunnet udtrykke dig en masse denne vej. I dag trænger du til at være mere praktisk orienteret, og du vil have energien til at tage fat. Du skal dog passe på at du ikke overdriver, det er der en lille tendens til.

Skytte22/11 - 21/12

Efter et par dage hjemme, hvor du har søgt tryghed, så kan du med fordel gøre noget andet i dag. Ikke noget der decideret gør dig utryg, men gør gerne noget der bryder din tryghedszone. Da man var barn turde man det meste, i dag kan du udfordre dig selv til at turde lidt nyt.

Stenbuk22/12 - 19/1

Efter et par halsbrækkende dage på farten bør du sætte tempoet lidt ned i dag. Hold gerne fri fra job så tidligt du kan, du trænger nemlig til at være hjemme. Hvis det passer til din type af job, så bed eventuelt om en hjemmearbejdsdag. Gør kun dét, du har kræfterne til lige nu.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen