Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk
22/1
Monday

Fisk19/2 - 20/3

Vær ikke for hård mod dig selv. Du vil andre det bedste og det ved de godt inderst inde. Vær ikke for hurtig til at kaste penge efter nye investerings idéer. Dine venner er yderst hjælpsomme og støtter dig i dag. Dagen bliver god, hvis du har forretning kørende og den er perfekt til at udtænke nye planer. Men tag den med ro, så du ikke mister gejsten. Tænk over dine beslutninger og træf dem aldrig for hurtigt. Dagen byder på romantik i fuld flor, så du har enorme chancer for at støde ind i en person, der kan blive noget specielt på længere sigt.

Vandmand21/1 - 18/2

Brug dagen på at slippe af med den forgangne uges spændinger. Brug noget musik du elsker eller få det bedste ud af en tur ud i det fri. Økonomisk usikkerhed kan give dig en del bekymring i dag, men prøv at lade være med at tænke for meget over det, når du alligevel ikke kan gøre noget ved det nu. Din partner og dine venner vil gøre din dag nogenlunde god, men overordnet set bliver den ikke en af de bedste. Du får kun en lille smule tid til kærlighed. Husk at få verificeret rygter før, du reagerer på dem.

Stenbuk22/12 - 20/1

Rig viden fra en helgen giver dig trøst og velvære. Hvis du er ude på at investere, skal du gøre det idag - og gerne i finans-sektoren. Du kan komme til at få mindre problemer med din familie, men de bør forsvinde som dug for solen ved hjælp af familiens medlemmer. Vær skeptisk over for nye mennesker, der forsøger at komme tæt på dig. En overraskelse fra den du elsker vil ændre dit syn på ægteskab. Hvis du tager ud for at shoppe, vil du ret sikkert finde en fantastisk kjole til dig selv.

Skytte23/11 - 21/12

I dag skal du holde dig mentalt sund. Husk på at dit sind er livets port, idet alt godt eller dårligt først skal igennem her. Sindet regner næsten altid ud hvordan, problemer kan løses. Ignorer alle personer, der beder dig om at låne dem penge. Brug ikke ekstra tid på kontoret, da det vil gå ud over hyggen i hjemmet. Lad være med at gå op i små detaljer, når det kommer til den du elsker. Det vil nemlig let kunne anstrenge jeres forhold. Bøvl med familien kan gå udover dit forhold. Du er skarp, når det kommer til at løse problemer.

Skorpion24/10 - 22/11

Vennerne vil være der for dig i dag, når du pludselig ikke magter dagen længere. Indtil da bør du gøre dit bedste for at slappe af og ikke køre dig selv for hårdt. Al investering frarådes i dag. Der kan opstå skænderier i din familie, som alle andre vil forvente løses af dig - og hvis du ikke lever op til det, vil de blive utilfredse og frustrerede. Hav størst fokus på din partner og dernæst din familie. Han eller hun vil let kunne blive skuffet og desuden virke desperat det meste af dagen. Tro ikke på alt du hører. Tjek de oprindelige kilder, før du handler.

Vægt24/9 - 23/10

I dag bør du passe på med at bruge for mange penge på betydningsløse ting og sager. Dog bør du have fokus på at behage dig selv, som man siger. Familiære forhold kan kræve din opmærksomhed uden varsel. Hvis du fejler herved, kan det have alvorlige konsekvneser for dit forhold til din familie. En af dine venner vil bringe din dag omsorg og medfølelse. Lad ikke folks kommentarer gå dig på - brug dem hellere konstruktivt. Forbered dig på at bruge hovedet mere end hjertet i dag.

Jomfru24/8 - 23/9

Det kan blive svært for dig at følge med i dag, selvom den primært står på afslapning. Der kan være en del bekymring, der dræner dig for energi. Senere på dagen ser det godt ud økonomisk. Det bedste vil være, hvis du bruger tid på at hjælpe din familie. Din partner kan have svært ved at være omkring dig. Hvis du ser en mulighed, der falder foran dig, skal du sørge for at tage fat i den og få det bedste ud af situationen. Hold øje med dig selv og dit humør, da du vil have svært ved at styre det i dag.

Løve23/7 - 23/8

Får styr på dine ting og tag dig godt af dit helbred. Investering frarådes - med mindre der er tale om din ejendom. Du ser ud til at få en skøn aften i selskab med venner og familie. Romantik bliver der ikke meget af, desværre. Du kan let blive skuffet over din partners manglende indsats for at hjælpe dig. Det er som om, han eller hun ikke længere kan indfri dine forventninger til vedkommende. Dagen vil være en god dag at tage en grundig snak om jeres forhold. Du vil have godt af at indgå i sociale grupper. Ligeledes vil du nyde at tage afsted fra hjemmet senere.

Krebs22/6 - 22/7

I dag bliver en dag, hvor du får en masse vigtige beslutninger at træffe. Dette vil gøre dig en smule stresset og nervøs. Spar på de penge du har - eller sæt dem i noget, der stensikkert kan give et afkast over tid. Dine venner vil være der for dig, men pas på hvad du siger til folk generelt. Dit omdømme får en svær dag, så hav det i mente, når du lever gennem dagen. Sørg for at du har styr på det hele på jobbet. Du vil uanset hvad, være en vinder og have succes med næsten alt, du kaster dig ud i.

Tvilling22/5 - 21/6

Tænk over hvad du siger i dag. Du er i fare for let at såre andre med dine ord. Dagen byder på opfyldelse af dine ønsker og dit hårde arbejde vil give pote. Mæng dig med familien og tag den med ro i aften. På jobbet bør du følge din mavefornemmelse, hvis du vil se fremskridt i karrieren. I dag bliver yderst skøn for dit forhold - du vil tilbringe en super aften med ham eller hende du elsker. Bliv sammen med de personer, du ved elsker dig og forlad dem ikke selvom andre foreslår gode idéer.

Tyr21/4 - 21/5

Mist ikke dit temperament, da det kan give alvorlige udslag i dine familiære forhold. Hvis bare du gør dit bedste, kan du gøre dit for at bevare freden mellem jer. Husk på, at et hus med kun tre vægge får svært ved at klare sig igennem stormen. Alle økonomiske sager bør håndteres yderst forsigtigt i dag. Følsomme emner får brug for din opmærksomhed i hjemmet. Der er kærlighed i luften, men den varer ikke længe - nyd det mens du kan. Din moral får et lille løft gennem god samtale med ældre venner. I dag kan dine planer ændre sig uden varsel og du bør derfor dobbelt tjekke alt, hvis du skal ud at rejse.

Vædder21/3 - 20/4

Problemer i hjemmet kan komme til at fylde meget i dag. Hold dine udgifter nede og brug kun penge på nødvendige artikler til dit hjem, der iøvrigt trænger til en kærlig omgang over weekenden. Vis dine følelser til dem omkring dig. Vis dem at man kommer længst med kærlighed. Din partner kan gå hen og blive en smule kradsbørstig, hvis du ikke makker ret i dag - men det skal du ikke tage dig af. Ganske ok dag - men der vil være en del at se til.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen