Annonce:
Annonce:
Helle-Sofia Fabricius
Dagens horoskop
8/6
torsdag

Vandmand20/1 - 18/2

Du kan føle en stærk trang til at få dine egne ønsker opfyldt og have en tendens til at være meget udadfokuseret eller jage dine egne ønsker. Jo mere selvisk du optræder, jo lavere er chancen dog for at det lykkes dig at komme i mål. Du når længere ved at gå på kompromis og bruge tålmodig, kærlig dialog.


Fisk19/2 - 20/3

Du har travlt med nye kreative projekter og har brug for ekstra stimulering og spænding. Derfor vil du sandsynligvis modigt, venligt og direkte gøre oprør mod enhver, der prøver at udfordre dine værdier, begrænse dig eller tvinge dig til at gøre et eller andet på deres vilkår.


Vædder21/3 - 19/4

Du kan finde på at opsøge gode naboers selskab for at slippe for kedsomhed elller opgaver med lokal shopping. Derfor vil du sandsynligvis modigt, venligt og direkte gøre oprør mod enhver, der prøver at begrænse dig eller tvinge dig til at gøre et eller andet på deres vilkår.

Tyr20/4 - 20/5

Der kan opstå verbale bravallaslag i familiens skød i dag. Fx verbale angreb mellem familiens medlemmer. Hvis det er dig selv, der bliver skydeskive, kan det være tegn på, at du ikke er tydelig nok i dine grænser og har optrådt for undvigende - du tager nok en time out, inden du markerer dine grænser..


Tvilling21/5 - 20/6

Du kan føle dig lidt rastløs i dag og have svært ved at ryste små irritationer af dig. Det vil være ideelt for dig at få lukket noget af den ophobede vrede ud ved at dyrke noget konkurrencesport eller på anden måde bruge din krop, så du kommer ind i en velgørende ro og fred.

Krebs21/6 - 22/7

Du ved ikke rigtigt, hvordan du skal styre din energi i dag og kan blive irriteret over dine daglige rutiner og pligter. Det vil være ideelt for dig at få lukket noget af den ophobede vrede ud ved at løbe en lang tur, ordne vasketøj eller ved at lave anden fysisk udfoldelse, så du får ro på.


Løve23/7 - 22/8

Relationen til din partner, din familie og nære venner vil højst sandsynligt lide under dine impulsive handlinger og agressive instinkter, hvis du ikke er opmærksom på at tøjle dine impulser. For at undgå problemer kan du fokusere på hårdt arbejde eller prøve at forbedre din rekord i en individuel sportsgren.


Jomfru23/8 - 22/9

Du kan have svært ved at finde ro, og din rastløshed kan få dig til at rydde op og smide ud derhjemme i kælderen, garagen eller haven. Du kan også finde ro ved at lede efter ting i skjulte gemmer på loftet. Undervejs kan du nemt blive afledt og således ende med at have mange projekter kørende samtidig.

Vægt23/9 - 22/10

Du kan være træt af dine daglige rutiner og gå og tænke over, om dit liv ikke kunne få et løft ved hjælp af et spændende kursus eller måske ved at følge en ny uddannelse, der tilfredsstiller dit videbegær indenfor emner som andre kulturer, rejser, sprog og filosofi/religon. Læg en plan og gør lidt research ..

Skorpion23/10 - 21/11

Du har en stærk trang til at komme i mål og kæmpe for din sag eller forsvare andre. Du kan også jage dine egne passionerede ønsker, men har større chance for succes ved at gå på kompromis og tage hensyn til andres behov, så unødige sammenstød eller agressioner undgåes.

Skytte22/11 - 21/12

Du kan muligvis blive udsat for agression fra andres side i dag. Selvfølgelig skal du ikke lade dig trampe på eller være dørmåtte. Du er heldigvis også i kontakt med din kærlige side, så træk vejret og vurder, hvad der er klogest, inden du evt. gør brug af din kampånd og forsvarer dig med næb og klør eller hårde ord ...


Stenbuk22/12 - 19/1

Det er ikke dagen til de kedelige rutiner og vigtige pligter, der er en del af at nå dine mål i livet, fordi du for nemt bliver distraheret af nye og skinnende objekter. Det er heller ikke en god dag til at slappe af, fordi du har en nervøs rastløshed over dig, som om der venter noget nyt rundt om hjørnet. Træk vejret.

Annonce:
Annonce: