Benjamin Lundberg
Dagens horoskop
23/4
tirsdag

Vandmand20/1 - 18/2

Du har ret mange originale ideer for tiden, og i dag vil du nyde at være sammen med andre originaler. Du vil især nyde at være sammen med andre, der er nørdet indenfor et område, og den viden I deler, vil nok inspirere gensidigt. Det bliver en god dag til at gøre nye ting.

Fisk19/2 - 20/3

Du har meget fokus på din fremtid og på dine ambitioner. I dag kan du dog både overraske dig selv og dine omgivelser, og måske pludselig vende på en tallerken i forhold til et par planer, du har for fremtiden. Det er kun godt at kunne tænke ud af boksen, og det kan du virkelig nu.

Vædder21/3 - 19/4

I dag kan du virkelig gøre noget helt andet i dit liv, end du plejer. Det er ikke altid chancen byder sig, og derfor bør du holde øjne og øre åbne i dag. Det gør slet ikke noget, hvis du går imod strømmen, så længe du følger en sjov og tosset idé, som du måske lige pludselig får.

Tyr20/4 - 20/5

I dag kan du virkelig få dig en dag, hvor du får ryddet op i alle mulige gamle sager, som du ikke længere har lyst til at bruge tid på, og inspirationen til at få det gjort, kommer nok som et lyn fra en klar himmel. Så kan du nemlig tage fat på helt nye og inspirerende projekter.

Tvilling21/5 - 20/6

Du nyder virkelig at være sammen din partner for tiden, hvis du altså er i parforhold. I dag kan I bryde gamle vaner, og dermed puste lidt nyt liv ind i forholdet. Hvis du er single, er du generelt inde i en periode, hvor du kan møde en ny, og sikkert fra en overraskende kant.

Krebs21/6 - 22/7

Du får dig en forrrygende start på jobbet efter en forhåbentligt afslappende og veloverstået påske. Du har nemlig mange gode idéer, og du kan virkelig overraske både dig selv og dine kolleger i dag. Tiden er inde til innovation, og du har ideerne, der kan gøre forskellen nu.

Løve23/7 - 22/8

Din kreativitet er virkelig på tapetet lige nu, og i dag kan du gå nye og ret overraskende veje med den. Det handler bare om at være åben og nysgerrig, og måske om at have mod til at gøre noget andet, end flertallet gør, og gøre noget andet, end du selv normalt ville gøre.

Jomfru23/8 - 22/9

Du trænger nok mest til at være hjemme disse dage, men i dag kan det måske være sværere end i går, hvis du skal på job. Du kan måske bede om en hjemmearbejdsdag, eller om at gå lidt tidligere. Det er ikke fordi, du er doven, du har nok bare gang i lidt nye projekter i hjemmet.

Vægt23/9 - 22/10

I dag kan du virkelig få nye indtryk at forholde dig til, hvis bare du er villig til at tage dem til dig. Du fik måske også lidt ny inspiration i går, og i dag vil der måske komme endnu mere til, og du vil pludselig ud af det blå kunne se, hvad du skal bruge den til. Plejer er død i dag.

Skorpion23/10 - 21/11

I dag kan du kigge lidt på din økonomi. Du vil nemlig være god til at få øje på nye indtjeningsmuligheder, som måske hele tiden har ligget lige til højrebenet, men som du måske først får øje på i dag. Inspirationen kommer sikkert helt uventet, men skal bruges, når den er der.

Skytte22/11 - 21/12

Du er meget glad for at møde nye mennesker for tiden, og i dag vil du måske møde nogen, som du aldrig havde tænkt på ville interessere dig at lære at kende. Du bør nu alligevel gøre forsøget, for disse nye bekendtskaber kan måske bringe dig helt nye steder hen i dit liv.

Stenbuk22/12 - 19/1

Du nyder nok mest at være i dit eget selskab for tiden, men du keder dig bestemt ikke af den grund. Du er nemlig god til at samle inspiration omkring dig, og i dag kan du bruge tiden på at gøre ting, som du måske længe har drømt om, men som først nu er en mulighed.