Vandmand20/1 - 18/2

Hvis du har ønsker af økonomisk art, for eksempel, at kunne få råd til, at kunne 
foretage dig absolut intet i ny og næ - bare lade timerne og tankerne vandre, og sætte uret fuldkommen i stå. Så kunne det være i dag du skulle sende ønsket ud i “æteren”, måske bliver du hørt. 


Fisk19/2 - 20/3

Klokken er ny, og du ved hvad klokken har slået i dit liv. Du er meget klar over hvad du vil og hvad du ikke vil. Du vil dét, du føler, og du føler dét, du vil. Helt bogstaveligt. Der er ikke langt fra tanke til handling for dig i dag, du er umiddelbar og helt i kontakt med dig selv.


Vædder21/3 - 19/4

I dag er dagen ideel til nyskabelser. Det er dog ikke nyskabelser du kan føre ud i livet med det samme. Det er mere beslutningen i dit indre, det drejer sig om, og indenfor et halvt års tid, vil du kunne se om beslutningen er rigtig, cirka omkring slutningen af august måned. 


Tyr20/4 - 20/5

Når der er nymåne, kan man gøre noget nyt. Så enkelt kan det siges. Det vil især dreje sig om områder der har med din fantasi, kreativitet eller intuition at gøre. De mere uhåndgribelige sider af livet, men samtidig noget du kan dele med andre, med samme overbevisning. 


Tvilling21/5 - 20/6

I dag kan du med fordel sætte dig mål rent erhvervsmæssigt. Især hvis du på en eller anden måde har en mavefornemmelse, eller andet i den dur, så er det nu, du skal handle på den og slå til. Det er ikke et dårligt tidspunkt at forfølge ambitioner, lad det være sagt klart. 


Krebs21/6 - 22/7

Denne lørdag byder på nye fornemmelser i luften, du fornemmer, at du kunne få dig én på opleveren, især indenfor områder af livet, som normalt er skjult for det blotte øje. Det kunne være en god idé at handle på din oplevelsestrang, det vil være mere end tiltrængt for dig. 


Løve23/7 - 22/8

Det bliver alt end kedeligt at være dig, denne lørdag. Der er mange ting du kunne gøre noget ved, især ting der længe har hængt i bremsen, eller hængepartier fra fortiden.Du fornemmer på én eller anden måde, at dagen er ny, og chancen må du tage. Det giver nok snart pote.


Jomfru23/8 - 22/9

Kærligheden fylder endnu en dag i dit liv, og hvis du er i parforhold, kan du starte på en frisk i dag, hvis der har været konflikter på det seneste. Er der én du ser noget til, og du ønsker det skal blive mere seriøst, så kan du sige det ærligt. Hvis du er single, er alt muligt. 


Vægt23/9 - 22/10

Hvis du mener der er nye tendenser, der trænger til at blive indført på dit job, kan det være i dag, du skal stille forslaget. Især hvis det handler om arbejdsmiljø, for eksempel i forhold til, hvor mange pauser man må holde. Det kunne også omhandle sundhedspolitik og den slags. 


Skorpion23/10 - 21/11

Hvis du vil starte et nyt kreativt projekt op, så er i dag lige dagen. Det er sådan en dag, hvor de ideer man har, kan vise sig holdbare. Især hvis man sætter dem i søen nu, og så venter et lille halvt års tid, så er ideerne ganske sikkert klar til lancering, og så vil man se om de holder. 


Skytte22/11 - 21/12

Hvis du altid har manglet et hobbyrum, eller et andet frirum - et sted hvor man kan være kreativ, eller kan lade tankerne vandre - et rum hvor man kan foretage sig alt det der kaldes “unyttigt”, så er det i dag forslaget skal “stilles”, og så kan det sikkert ”stemmes” igennem.


Stenbuk22/12 - 19/1

Vær gerne ligefrem omkring, hvor du ønsker, at bevæge dig hen. Tro på, at din nysgerrighed ikke fører dig de forkerte steder hen, men tværtimod fører dig nye, spændende steder her. Især denne lørdag, hvor en masse nye ting kan opleves i dit liv. Hvis du vil, så er det lige nu. 


Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen