Benjamin Lundberg
Dagens horoskop
19/11
Monday

Vandmand20/1 - 18/2

Denne mandag kan du få mulighed for at starte på en frisk, du kan få et nyt perspektiv på mange ting. Dels vil du være god til at være ærlig, og det er altid en start, og vigtigst af alt, vil du være åben overfor, hvad andre mennesker har at sige til dig. Glæd dig over mulighederne.

Fisk19/2 - 20/3

Du har virkelig været energisk på det seneste, og i dag klinger det måske lige så stille af. Du vil trænge til at kunne gå lidt ned i tempo, ved simpelthen at skrue ned for mængden af aktiviteter. Det giver dig ro i hovedet, og det gør at du tænker mere klart. Giv dig selv tid.

Vædder21/3 - 19/4

Din mandag er på en måde delt op i to, og dagen starter måske med, at du lige skal i gang. Men lige så meget som du er indadvendt og stille, først på dagen, lige så udadvendt og aktiv bliver du i løbet af dagen. Du vil møde verden med en god selvtillid. Nyd det fuldt ud.

Tyr20/4 - 20/5

Først på dagen trænger du nok til at være sammen med mange mennesker, men senere i dag, trænger du mere til at tage dig af dig selv. Det vil ikke være noget problem for dig, hvad du skal bruge tiden til, den vil bare flyve afsted. Du tager dig god tid til tingene.

Tvilling21/5 - 20/6

Du har virkelig haft fokus på dine mål på det seneste, og du skruer da heller ikke ned for blusset i dag. Til at starte med er det stadig ambitionerne der trækker i dig. Men du vil også trænge til at se dine gode venner, og nyde bare at slappe af, og det kan du gøre i aften.

Krebs21/6 - 22/7

I dag vil du gerne have mulighed for at være impulsiv og fri, og det vil nok være meget vigtigt for dig, til at begynde med. Omvendt vil du virkelig også gerne tage ansvar. Det kan være svært at kombinere disse to sider, men hver ting til sin tid, som man siger.

Løve23/7 - 22/8

Først på dagen vil du måske lige skulle finde dine ben. Det kan være, at mandag morgen lige skal sparkes i gang. Men du behøver heldigivis ikke at klare ærterne alene, du kan trække på folk omkring dig. Senere på dagen, vil du selv være dén, der tilføjer hverdagen lidt eventyr.

Jomfru23/8 - 22/9

Det trækker nok ikke alt for meget at skulle på job i dag. Du ville nok ønske at det var søndag endnu dag, men du skal nok komme afsted alligevel. Du kan glæde dig til, at du har fri, for der ser det ud som om, at der venter dig lidt tid til at få ladt dine batterier op igen.

Vægt23/9 - 22/10

Du får en rigtig god dag på jobbet i dag. Du kommer med mange kræfter og energi. Når du har fri senere i dag, så vil du mægtig gerne have tid til endelig at slappe af, måske sammen med din partner. Hvis du ikke er i parforhold, så kan du måske tage på en date.

Skorpion23/10 - 21/11

I dag vil du igen kunne få brug for et kreativt blik på tingene. Det skader aldrig at komme med et par ideer. Senere i dag vil du trænge til at få klaret et par praktiske ting. Det må gerne bare være et par små opgaver, du kan ordne stille og roligt, fordi de sidder på rygraden.

Skytte22/11 - 21/12

Du har sikkert været rigtig glad for at være hjemme i weekenden, og du har nok slappet godt af, og nu venter hverdagen med alle dens krav. Det er ikke altid let at skulle omstille sig, men det går nu fint for dig. I aften kan du belønne dig selv, og bare nyde livet.

Stenbuk22/12 - 19/1

Du kan nå rigtig meget i dag, og det gør du også. Du fik sikkert heller ikke slappet så meget af i weekenden, så derfor trænger du nok til at holde lidt fri. I aften kan du nyde at være hjemme og slappe af, og nyde at du ikke behøver at tænke på noget, før i morgen.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen