Benjamin Lundberg
Dagens horoskop
22/2
fredag

Vandmand20/1 - 18/2

Du har brug for, at der skal ske noget nyt og spændende, og i dag er du nok rimelig spontan. Det har man også lov til at være en gang imellem. Du er klar til overraskelser i dag, og du nyder at udvide din horisont, og du er ikke nervøs for at slippe kontrollen lidt for en stund.

Fisk19/2 - 20/3

I dag kan du få styr på en masse ting, som du måske tidligere har haft svært ved at få tid til. Det kommer nok lidt bag på dig, hvor meget der egentlig skal bestilles i dag, men omvendt kan du se det som en chance for at komme foran, og det er altid en god ting. Alt ordner sig.

Vædder21/3 - 19/4

Du trænger til at være sammen med din partner i dag, hvis du altså er i parforhold. Du kan godt forvente, at dagen generelt byder på overraskelser, måske fra din partners side af. Hvis du er single, kan du måske finde på at tage på en spontan date, eller noget i den dur.

Tyr20/4 - 20/5

Du tager virkelig fat på dit job for tiden, og selvom du føler dig ovenpå, må du nok alligevel forberede dig på at klare et par uventede opgaver i dag. Det klarer du også fint, når bare du husker på, at ingen kan være foran med det hele. Det uventede må du tage, som det kommer.

Tvilling21/5 - 20/6

Din kreativitet er i fokus nu, og du har nok en tendens til at bruge de store penselstrøg. Du gider nok ikke gå for meget i detaljer, du vil hellere bare lade dig overraske, og lade processen give dig den inspiration, du har brug for. Det er spændende, hvad det ender med.

Krebs21/6 - 22/7

I dag vil du nok helst være hjemme, men du skal nok forberede dig på at klare en masse ting, inden det kan lade sig gøre. Du får måske mindre fritid, end du har regnet med. Hvis du tager tingene, som de kommer, så går det hele, og så skal du nok få tid til at slappe af hjemme.

Løve23/7 - 22/8

Du er på farten i dag, og du kan nå mere end de fleste. Dog skal du også regne med, at du må holde tungen lige i munden undervejs, fordi der sikkert støder flere opgaver til, end du har planlagt. Det kan du bare tage det, som det kommer, og så når du det hele alligevel.

Jomfru23/8 - 22/9

I dag kan du gøre noget godt for dig selv, du har brug for at koble lidt af. Der har nok været mange opgaver at se til på det sidste, og du har nok måttet tænke kreativt for at nå det hele. I dag kan du lade det hvile lidt, og bare gøre dét, du impulsivt og umiddelbart har lyst til.

Vægt23/9 - 22/10

Du har en masse energi, og du har let ved at falde i snak med alle, du møder for tiden. Folk har lyst til at være sammen med dig, og det hænger nok sammen med din åbenhed. I dag vælter du folk bagover med din charme, du er frisk i replikken og har overrumplende pointer.

Skorpion23/10 - 21/11

Du vil nok helst være alene i dag, men det kan måske ikke lade sig gøre hele tiden. Der er nok et par ting, der kræver din opmærksomhed, og dem må du klare, inden du får tid til dig selv. Til gengæld nyder du det så meget mere, når du endelig får tid til at slappe af.

Skytte22/11 - 21/12

Du har nok brug for at være sammen med gode venner i dag. Lige så snart du har fri fra job, kan du finde på noget spontant sammen med dine venner, hvis du ikke allerede har aftaler. Du har nemlig behov for at slippe tøjlerne lidt, og bare glemme alle hverdagens pligter.

Stenbuk22/12 - 19/1

Du har fokus på dine ambitioner og på din fremtid. I dag kan du måske komme på nye og overraskende ideer. Du kan normalt bedst lide at holde dig til dine planer, og det kan du også stadig, men i dag føjes der mere til planerne. Det gør ikke så meget, når bare du er åben.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen