Benjamin Lundberg
Dagens horoskop
26/5
Saturday

Vandmand20/1 - 18/2

Folk omkring dig har nydt godt af din ofte meget skæve indgangsvinkel til tingene, navnligt i de sidste par dage. Det gælder én dag mere, når vi taler først på dagen. Men når vi kommer ud på eftermiddagen er der ingen kreative løsningsforslag. Der skal knokles mere. 


Fisk19/2 - 20/3

Du har haft et par dage, hvor du sikkert har gjort regnskab over et par ting, du har gået og funderet lidt over. Du har både haft en evne til at se indad, og kigget på hvad du kunne have gjort anderledes, og har samtidig mødt verden åbent. Gå dig en lang tur alene i aften. 


Vædder21/3 - 19/4

Du nyder fortsat at være sammen med din partner først på dagen. Så hvis du kan, så hold endelig fri, og sov endelig længe sammen med din partner, eller én du er forelsket i, eller andet i den dur, denne lørdag. Senere på dagen bliver der atter mere ansvar at se til.


Tyr20/4 - 20/5

Du har taget imod en masse inspiration de seneste par dage, og har haft held i sprøjten, og har helt generelt haft vind i sejlene med dine projekter. Det har nærmest været som om at træerne voksede ind i himlen. Men i dag kalder jorden igen, og et par udfordringer skal løses. 


Tvilling21/5 - 20/6

Du har ikke haft lyst til at tage dig af praktiske, kedelige og rutineprægede opgaver de seneste par dage. Du har mere blot gået efter din fornemmelse, og du har måske bare ladet dig tage af vinden, som den nu engang blæste. Fra i eftermiddag blæser helt nye vinde. 


Krebs21/6 - 22/7

Denne lørdag kan du nyde at være sammen med familien, som du sikkert også har nydt de seneste par dage. Men det gælder kun først på dagen. Fra i eftermiddag er der sikkert en masse projekter du har forsømt lidt, og nu indser du, at tiden atter er inde til at tage fat. 


Løve23/7 - 22/8

I går lod du fem og syv være lige, men i dag er regnskabets time inde for dig. Det er tid til at gøre status over de ting, du ikke mener du har styr på lige nu.Fat mod, ud på eftermiddagen kan du nemlig få styr på sagerne, hvis du holder fri hjemme, og går i gang med det samme.


Jomfru23/8 - 22/9

Din økonomi har været temaet de seneste dage, og selvom du mener du har skabt det fornødne overskud i pengepungen, og har skabt luft i økonomien, så pas på hvordan du bruger pengene. Ud på eftermiddagen, kan der være noget du alligevel har overset. 


Vægt23/9 - 22/10

Du tager igen fat fra den lyse morgenstund, og der er ikke grænser for hvad du mener du kan få ud af tingene lige nu. Det gælder også denne lørdag, der som sagt tegner lyst fra morgenstunden. Når vi kommer længere ud på dagen, trænger du til at tage tingene langsomt. 


Skorpion23/10 - 21/11

Du har været god til at tage dig lidt af dine egne ønsker de seneste par dage, og det har du virkelig også trængt til, og forhåbentlig har du nydt det fuldt ud. Men fra i eftermiddag skal der bestilles noget igen, og du er heldigvis helt og aldeles på mærkerne, som få ellers er nu. 


Skytte22/11 - 21/12

Du har haft god hjælp fra dine omgivelser til at komme i mål med dine mange projekter, og du har været god til at tage tingene et skridt ad gangen. Men man kan godt blive overvældet af alle de indtryk man får fra andre mennesker. Derfor vil du søge eget selskab i aften. 


Stenbuk22/12 - 19/1

Du har haft et noget usædvanligt overskud de sidste par dage,og du har også kunnet modtage hjælpende hænder fra folk der har haft sympati med din store foretagsomhed. Men i dag kan du let gøre dig utilbens overfor omgivelserne, hvis ikke også du giver andre plads.


Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen