Benjamin Lundberg
Dagens horoskop
15/10
Tuesday

ANNONCE Vandmand20/1 - 18/2

Du trænger nok til at være lidt hjemme, efter flere dage på farten. Du trænger dog ikke til nogen stille og rolig dag, du vil gerne have mennesker omkring dig, så hvis du bor alene, bør du invitere gæster. Hold gerne fri så tidligt som muligt i dag, eller arbejd eventuelt hjemmefra.

ANNONCE Fisk19/2 - 20/3

Du får en mægtig travl dag på farten, og det passer dig heldigvis glimrende. Du trænger nemlig til at opleve noget, og du har sikkert også et hav af aftaler i kalenderen. Du bliver dog ikke stresset af den grund, du er god til at være tilstede i dag, selvom du har susende travlt.

ANNONCE Vædder21/3 - 19/4

Du har brug for at tage dig lidt af dine egne behov i dag, efter en meget social, aktiv og udadvendt weekend. Nu er det tid til at vende blikket indad for en stund. Du får dog langtfra nogen kedelig dag, for du er nemlig god til at tage ansvar for at opleve noget på egen hånd.

ANNONCE Tyr20/4 - 20/5

I dag er du meget social og udadvendt, møder verden med en masse energi og selvtillid. Du tror på dig selv, og ikke mindst tror du på dine ideer, selvom de måske er helt sine egne i dag. Det kommer måske både bag på omgivelserne og dig selv, men det kammer ikke over.

ANNONCE Tvilling21/5 - 20/6

Du trænger til at være lidt alene i dag, sådan at du kun behøver at tage hensyn til dine egne behov. Du har brug for frihed, og du har brug for selv at bestemme tempoet. Du sætter dog ikke noget over styr af den grund, du tillader dig nemlig kun frihed under ansvar i dag.

ANNONCE Krebs21/6 - 22/7

I dag vil du nyde at være sammen med gode venner, eller også vil du måske gerne bruge tid på en hobby. Det vigtigste er, at der er højt til loftet i dag, det hele skal slet ikke være så kedeligt, selvom det bare er tirsdag. Du bør dog få klaret dagens pligter, inden du giver dig selv fri.

ANNONCE Løve23/7 - 22/8

Du har fokus på din fremtid og dine ambitioner for tiden. De er nok slet ikke så små endda, og du er i hvert fald ikke bange for at gå dine egne veje lige nu. Der kan sagtens være folk omkring dig, som mener, at de skal give dig gode råd, men du vil have lov til selv at vælge nu.

ANNONCE Jomfru23/8 - 22/9

Du trænger til at opleve en masse nyt og spændende lige nu. Heldigvis er der massere af muligheder lige omkring dig, og du er god til at gribe dem. Hverdagen behøver nemlig slet ikke at være så kedelig, hvis bare man er åben. Vi har selv ansvar for at gøre livet interessant.

ANNONCE Vægt23/9 - 22/10

I dag kan du få en masse hængepartier af vejen, og indskydelsen til at få dem klaret, kommer nok som et lyn fra en klar himmel. Der er ikke langt fra tanke til handling for dig, og det må du udnytte, så du kan blive alle hængepartierne kvit, og dermed få tid til noget sjovere.

ANNONCE Skorpion23/10 - 21/11

Du vil gerne være sammen med din partner nu, hvis du altså er i parforhold. I trænger nok begge til, at der skal ske noget andet, end der plejer i hverdagen. Det tager I sikkert begge ansvar for, at der gør. Hvis du er single, kan du tage på date nu, og se om du har heldet med dig.

ANNONCE Skytte22/11 - 21/12

Du får en travl dag på jobbet i dag, og du er både god til at gå forrest med alle de kedelige ting, der skal ordnes, og samtidig er du også fuld af nye ideer til, hvordan tingene kan gøres enklere fremover. Dine kolleger lytter til dig, fordi du netop tager din del af slæbet også.

ANNONCE Stenbuk22/12 - 19/1

I dag er der fokus på din kreativitet, og du mangler i hvert fald ikke ideer. De kommer til dig i en lind strøm, men du er også god til hurtigt at få dem omsat i praksis. Derfor kan du få meget fra hånden i dag, fordi du bare prøver dig frem, og langsomt får at se, hvad der virker.