Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk
19/11
Sunday

Fisk19/2 - 20/3

Du vil have let ved at fange folks opmærksomhed med din charme. Hvis der er folk omkring dig, der vil låne penge af dig, bør du give dem et afslag, da det kan føre revner med i jeres venskab. Tjek op på dine forældre i dag og spørg ind til deres helbred. Hav ikke tvivl om din partners loyalitet. Han eller hun er ved din side for at blive. Dagen bliver trods en del gode elementer, svær at komme igennem.

Vandmand21/1 - 18/2

I dag skal du have fokus på at kontrollere din vrede. Selvom dine penge vil blive brugt hurtigt, kommer der flere til ad bagvejen - så fortvivl ikke. Du får travlt med at tage dig af børn og du finder bekræftelse herved. Bliv ikke sur eller fornærmet på din kæreste over bagateller. Skænderier vil let kunne eskalere i dag. Folk omkring dig synes at være ved dårligt mod - unge og gamle - og det kan gå dig på kan gå dig på og komme til at påvirke dig privat. Søg hjælp hos dem, som du ser op til, hvis toget ruller af skinnerne.

Stenbuk22/12 - 20/1

Om muligt bør du forsøge at komme ud af sengen tidligt og få en masse ud af dagen. I dag bliver god til at foretage langsigtet  investering. I hjemmet vil der ske ændringer til det bedre på grund af din indsats. Tal ikke ned til din partner i dag. Han eller hun vil kunne tage det ekstra ilde op. Sæt din families behov før din egene - og forsøg at forstå dem før, du tager del i diskussioner med dem. Der er chancer for, at du vil komme ud på en længere tur, der vil blive hektisk, men yderst belønnende i sidste ende.

Skytte23/11 - 21/12

Gør en seriøs indsats med henblik på at få det bedste frem i din person. Invester ikke i tvivlsomme idéer. Vær den bedste du kan være, når du er sammen med din familie. Romantikken ser noget kompliceret ud i dag. Det kan gå begge veje for dig. Er du gift, vil du kunne opleve slinger i valsen på grund af uvedkommendes indblanding i jeres ægteskab. Dagen bliver nogenlunde nem at komme igennem, hvis bare du undgår at fare op og gøre et stort nummer ud af mindre problemer.

Skorpion24/10 - 22/11

Succes er på vej i din retning og det bliver sandsynligvis en succes, du skal dele med andre. Du har ikke brug for at betale for at imponere andre. Nej, det kommer helt af sig selv i dag. Din familie kan have en tendens til at puste grise op mellem jer. Lad det ikke påvirke dit forhold til din partner. Succes bliver ikke opnået gennem partnerskaber i dag, da det vil skabe flere ulemper end fordele. Bliv ikke vred på dig selv, hvis der er en, der udnytter dig i dag - det var alligevel uundgåeligt.

Vægt24/9 - 23/10

I dag bør du tænke godt over, hvad du spiser. Hvis du lider af migræne eller dårligt blodtryk, bør du spise sundt og rettidigt. Der er god chance for, at du kan tjene penge på noget uventet i dag. Nye venskaber kan dannes gennem familiemedlemmer - sørg for at vælge omhyggeligt. Det vil være svært at finde kærligheden i dag, men dine gode venner vil være der for dig. I dag er perfekt til at finde på nye projekter eller forretningsidéer. Herved får du brug for dine kreative evner og beslutsomhed.

Jomfru24/8 - 23/9

Du vil have godt af at gå en tur eller deltage ved anden form for udendørs aktivitet. Hvis du bruger din kreativitet på den rigtige måde, vil du i dag have chance for at udrette noget stort. Hvis du giver råd til andre, skal du også være i stand til at modtage dem. Du vil være god til alt, du giver dig i kast med og det bemærker og påskønner folk omkring dig. Dit forhold ser fint ud og der er chancer for, at du vil tilbringe aftenen med din familie.

Løve23/7 - 23/8

For at få dagens fulde udbytte, bliver du nødt til at bruge ekstra energi. Nye udgifter vil gøre dagen lidt mindre morsom, mens hængepartier på jobbet gør dagen travl. Hvis du overvejer at ændre på noget i dit hjem, skal du huske at vende dine idéer med dem, du bor sammen med. Din partner kan være ekstra krævende i dag på den følelsesmæssige front. Hvis der opstår tvivl omkring tilliden mellem jer, bør du forsøge at tale tvivlen væk. Rejs ud og mød nye, interessante mennesker på din vej.

Krebs22/6 - 22/7

Dit helbred ser fint ud og du går dagen i møde med oprejst pande. Alle økonomsike beslutninger bør skydes til en bedre dag. På arbejdet er der god stemning omkring dig. Du ved hvor, du er bedst og mest effektiv - og det ved de andre også. Du vil dog have mulighed for at overraske dem herved, så begræns ej dig selv og bare tag føringen, hvis chancen byder sig. Du vil være meget konkurrencedrevet i dag, når det kommer til romantik. Pas på det hele ikke kommer til at gå lidt for hurtigt.

Tvilling22/5 - 21/6

Din gode vilje til at hjælpe alle omkring dig vil dræne dig for kræfter. Socialt samvær med din familie vil holde alle i et højt humør. Der vil ikke være megen romantik, idet din partner vil være mere krævende end hvad, der er godt for nogen af jer. I dag vil være en dag fyldt med modgang, da der kan opstå en del kontroverser mellem dig og din bedre halvdel. Du kan nyde godt af at komme ud at rejse og samle energi til de kommende dage.

Tyr21/4 - 21/5

Undgå mad med et højt kalorietal og dyrk motion for at holde eller opnå en god og sund figur. I dag vil du opnå dine mål gennem konfliktløsning i familien. Du kan roligt se frem til et nyt forhold, der vil bringe dig glæde. Lad dit job ligge og forkæl dig selv. Hvis du har en partner, kan du finde på noget for jer begge at lave senere på dagen. Der er romantik omkring dig, så det er bare om at udnytte det.

Vædder21/3 - 20/4

Gennemfør dagen uden brug af kaffe. Tænk over hvad kaffen erstatter i din hverdag. Er de vigtige for dig? Har du stadig brug for en kop kaffe? I dag vil du kunne udrette en masse fornuftige ting - sæt i værk og fokuser på dine penge. Vær ikke stædig når du er blandt venner - de vil have let ved at blive irriteret. Der er romantik i luften og du bør bruge aftenen på at vise dine følelser over for din partner. Vent ikke på at der sker noget - brug dagen på at få noget til at ske.