Benjamin Lundberg
Dagens horoskop
13/12
Thursday

Vandmand20/1 - 18/2

Du har virkelig været på dupperne på det seneste, men alting får en ende. I dag vil du virkelig trænge til at gøre noget godt for dig selv, efter mange dage med en masse aftaler. Du behøver ikke at tænke særligt meget på andre i dag, du bør brug mest energi på dig selv.

Fisk19/2 - 20/3

Du har nok mest nydt dit eget selskab på det seneste, men fra i dag vil du trænge til at se mennesker. Dagen kan godt starte med, at du egentlig helst bare vil blive hjemme, men som dagen går, vil du få en mægtig lyst til at snakke med en masse mennesker, og det bør du gøre.

Vædder21/3 - 19/4

I dag kan du overraske både dig selv og dine venner. Du har nok noget i ærmet, som de fleste ikke lige regner med. Du har generelt nydt at være sammen med dine venner på det seneste, og i dag er ingen undtagelse, selvom du måske nok trænger til at være lidt alene også.

Tyr20/4 - 20/5

Det er ikke altid let at blive klog på sig selv. De seneste par dage har du måske lagt et par planer for fremtiden, og du regnede dem sikkert for at være solide. Alting kan dog ændre sig, og i dag laver du muligvis et par hurtige justeringer. Du kan hygge dig med gode venner i aften.

Tvilling21/5 - 20/6

Du har brug for at få tid til at gøre dig nye tanker om tingene. Du kan sikkert komme på ting, du ikke i din vildeste fantasi havde forestillet dig, hvis bare du giver dig selv tid nok. De nye ideer vil nok inspirere dig til at lægge planer for fremtiden, og det er ikke kedelige planer.

Krebs21/6 - 22/7

I dag tænker du måske en masse over beslutninger, som du har truffet, og som ikke står til at ændre. Det bedste man kan gøre er at starte på en frisk, og det har du mod på i dag. Du kan stole på din umiddelbare fornemmelse, og i løbet af dagen ved du, hvad der skal til.

Løve23/7 - 22/8

Dine relationer er i fokus lige nu. Det kan være rart at vide, hvor man har hinanden, men tingene må ikke gro fast. I dag kan du sørge for, at der kommer til at ske noget nyt, sammen med dem du holder af. Du vil nok også få brug for lidt tid til bare at lade op, helt for dig selv.

Jomfru23/8 - 22/9

Du kan få meget fra hånden i øjeblikket, og du er også god til at se effektive genveje. Det er ikke, fordi du springer over hvor gærdet er lavest, du gider bare ikke at springe over, hvor det er højest. På den måde får du også mere fritid, og den kan bruges på dine tætte relationer.

Vægt23/9 - 22/10

Du har mange gode ideer i øjeblikket, og du kan få øje på den skæve vinkel. I dag er ingen undtagelse, og du kan virkelig få brug for selv de mest skøre ideer. Du vil tilmed også have en praktisk fornemmelse for tingene, og i kombination med med din kreativitet, går det hele let.

Skorpion23/10 - 21/11

I dag trænger du til at gøre noget hyggeligt med dem, du holder af. Du vil gerne finde på noget helt spontant. Det er ikke sikkert, at alle har tid i dag, så enten må du benytte dig af dine overtalelsesevner, eller også må du bruge energien på dem, der rent faktisk har tid i dag.

Skytte22/11 - 21/12

Du har mange jern i ilden lige nu, og det kan måske næsten være svært at nå det hele. Hvis du alligevel forsøger, må du finde ud af at skyde genvej. Du skal dog ikke frygte, at du ikke når det allermest nødvendige. Senere trænger du nok til at være hjemme, og slappe velfortjent af.

Stenbuk22/12 - 19/1

Du har lyst til at tage dig godt af dig selv lige nu, men du har sikkert mange forpligtelser at se til. Derfor må det eventuelt vente indtil, at du har fået fri fra alle dagens pligter. Når du kommer så langt med dagens program, kan du til gengæld gøre lige, hvad du vil.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen