Helle-Sofia Fabricius
Dagens horoskop
20/5
Friday

Vandmand20/1 - 18/2

Fisk19/2 - 20/3

Dit sociale liv kan blive udvidet i dag, fordi du møder et nyt, spændende menneske fra en anden baggrund end din egen eller et menneske, der bare vinkler tilværelsen anderledes end du gør. Det kan gøre et stort indtryk, og det vil du nyde.


Vædder21/3 - 19/4

Måske vil du skifte spor til en helt anden branche eller rolle? Måske vil du specialisere dig indenfor det, du kan, så din profil bliver skarpere? Det er tid at bryde op, når det gælder dine karrierreplaner og langsigtede mål i livet. Du vil nyde at forny dig og lave grundig research ..

Tyr20/4 - 20/5

Du kan finde på at forsvare en af dine studiekammerater eller komme med forslag til bedre sociale vilkår på dit kursus eller din uddannelse . Det kan også være et godt tidspunkt til at ændre dårlige vaner og forlade/bryde ud af kedelige eller usunde relationer.

Tvilling21/5 - 20/6

Et af dine sunde forhold kan gennemgå dybsindig og sjælefølte øjeblikke - du kan let gøre en både dig selv og ven eller partner ekstra glad ifm. den oplevelse. Du kan også finde på at rydde op i dårlige vaner, gå i terapi eller prøve alternative selvudviklingsformer.

Krebs21/6 - 22/7

Du kan evt. mærke en anelse forventning om at noget romantisk eller en flirt kommer til at finde sted. Stol på din intuition og vær ikke bange for at handle impulsivt - specielt hvor du kan bryde isen og tage chancen for at invitere en udkåren person ud på en første date.


Løve23/7 - 22/8

Der kan opstå behov for kompromiser ift. nødvendigheden af at få vasket tøj, gjort rent og andre trivelle ting og så dit ønske om at være social. Din motivation for rutineopgaver er lav men du vil også gerne kunne fungere i weekenden og næste uge, så ælle bælle - hvor finder du balancen?


Jomfru23/8 - 22/9

Du vil være i humør til at hænge ud med dine venner eller kolleger fremfor at give den alt for meget gas på jobbet i dag. 
Du formår dog at tage dig sammen og få gjort det nødvendige. Men så skal der helst ske noget spontant som en tur ud i det blå, i byen eller måske i biografen?

Vægt23/9 - 22/10

Du kan finde på at holde familieråd derhjemme for at skabe mere nærvær og indbyrdes opmærksomhed i familien i disse overdigitale tider. Det kan skabe rådvildhed først, men så bliver der plads til mere ro for jer allesammen, når det uvæsentlige flimmer skæres fra.

Skorpion23/10 - 21/11

Du kan blive inspireret til nye, kreative måder at kommunikere dine personlige værdier ud i livet på. Det kan ske via et møde med et ny nabo i dit liv, som repræsenterer et forfriskende og fornyende livssyn. Du er meget åben overfor at lave forandringer og vil gribe chancen straks.

Skytte22/11 - 21/12

Du vil bruge noget tid på at tænke over dine personlige værdier i dag. Hvad er egentlig vigtigst for dig her i livet? Penge og materiel succes eller indre værdier? Eller kan de gå hånd i hånd? kan du skabe succes og en god indkomst på baggrund af dine inderste kerneværdier.


Stenbuk22/12 - 19/1

Du vil være i humør til at opsøge fornøjelser, sociale aktiviteter og andres gode selskab. Helst underholdende. Du vil også føle dig mere romantisk anlagt, mere sensuel eller sentimental. Vær opmærksom på humørsvingninger 
og undgå helst at shoppe på impulser.