Benjamin Lundberg
Dagens horoskop
23/7
Monday

Vandmand20/1 - 18/2

I dag vil du være mere oplagt til tant og fjas, end du vil være oplagt til dagens pligter. Du må tage det så godt du kan, og så kan du glæde dig til at holde fri, så du kan få set de mennesker du svinger godt med i dit liv. Du kan sikkert også blive et kulørt indslag på dit job i dag. 


Fisk19/2 - 20/3

Din karriere er i fokus for dig i dag. Du vil gerne vide at du er på vej det rigtige sted hen i dit liv. Du går ikke meget ind for tilfældigheder helt generelt, og det gør du slet ikke lige nu. Det er vigtigt for dig at have et mål for øje, en mening med galskaben om man vil. Skab overblik nu. 


Vædder21/3 - 19/4

Selvom det er mandag, og du skal igang med en ny arbejdsuge, har du let til smil i dag. Den saltvandsindsprøjtning som weekenden sikkert var for dig, kan du fint leve videre på i dag. Du trænger til at der skal ske noget i dit liv nu, selv i hverdagen, og du vil gerne lære noget nyt.


Tyr20/4 - 20/5

I dag kan du nok ikke få lov til at tage dig lige så meget af dig selv, som du egentlig trænger til lige nu. Dagen vil måske blive noget af styrkeprøve for dig. Kan du mon finde din selvtillid, dit selvværd og din udstråling frem på en dag hvor du har lyst til at gemme dig - prøv det af. 


Tvilling21/5 - 20/6

Denne mandag har du lige så meget fokus på dine relationer som du havde i går søndag. Du har især fokus på kærlighed og parforhold, hvis du altså er i forhold. Er du ikke i et parforhold, vil du sikkert mægtig gerne have en kæreste. Dagen kan bringe dig succesoplevelser. 


Krebs21/6 - 22/7

Du er klar til at tage fat på en ny og frisk uge. Du holder af hverdagen lige nu, og du er lidt af en arbejdshest, der kan knokle hårdt fordi du kan se de store linjer, og du har målene for øje. Det betyder at selv dét der ellers er lidt trægt og tungt, tager du ganske let på lige nu. 


Løve23/7 - 22/8

Glem alt om janteloven lige nu, giv dig selv lov til at udtrykke dig for fuld skrue. Vi er gået ind i Løvens periode på året, så den næste måneds tid kan du virkelig give dig selv lov til at sætte dig selv i centrum. Du har lyst til at få noget ud af livet netop nu, og du sætter dig nye mål. 


Jomfru23/8 - 22/9

Du trænger til at være hjemme i dag, så du kan med fordel se om du kan få dig en hjemmearbejdsdag, hvis det er muligt for dig. Er det ikke muligt for dig, må du tage fat først på dagen, og så kan du se frem til i aftenen i stedet. Du kan finde en indre styrke i dit liv lige nu.


Vægt23/9 - 22/10

I dag kan du nå en bunke, og du vil sikkert også have en alenlang ”to-do-liste”. Det generer dig overhovedet ikke, du vil hellere have at der skal ske noget nu, end du vil kede dig. Du hakker blot tingene af på listen, punkt for punkt, lige fra A til Z. Du er effektiv netop nu. 


Skorpion23/10 - 21/11

Din økonomi er i fokus i dag, og du vil gerne vide hvad du har at rutte med lige nu. Du foretrækker rene ord for pengene i dag, helt bogstaveligt talt. Du vil også tænke lidt over hvordan du bruger tiden i dit liv, om du bruger den rigtigt, og også om du bruger pengene på det rigtige. 


Skytte22/11 - 21/12

Du er helt i dit es i dag, og du kommer godt ud over stepperne. Uanset hvor du kommer frem, vil du blive modtaget på en positiv måde, det er svært ikke at lade sig charmere af det store smil du har på netop nu. Du hviler i dig selv og får en dag med humør og optimisme.


Stenbuk22/12 - 19/1

I dag vil du mest trænge til at være i dit eget selskab, men der skal sikkert bestilles en masse der vanskeliggør dette ønske. Du må tage det med ophøjet sindsro, og så må du hæve blikket og se hvad der er nødvendigt at gøre nu, og så søge afslapning når det er muligt for dig.


Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen