Benjamin Lundberg
Dagens horoskop
20/7
Friday

Vandmand20/1 - 18/2

Du tænker over din fremtid i dag, og du tænker over hvad den gerne skulle indeholde, og du kigger ærligt på hvad du brænder for, det er vigtigt for dig at være passioneret i forhold til dine fremtidsønsker. Skriv gerne det hele ned, det hjælper dig med at holde målet for øje. 


Fisk19/2 - 20/3

I dag vil du trænge til at udvide din horisont, og du vil nok virkelig have lyst til at fordybe dig i lidt ny viden, der kan give dig noget inspiration. Det er tilmed også vigtigt for dig at være fysisk aktiv i dag, og du bør fordele dagen mellem disse to yderpoler, så bliver dagen optimal. 


Vædder21/3 - 19/4

I dag bliver der mere tid til afslapning end først på ugen. Du vil få en dag med god mulighed for at være afventende og iagttagende. Det kan godt være at der er folk omkring dig, der vil forsøge at få en diskussion i gang, men de spilder tiden, hvis de forsøger med dig. 


Tyr20/4 - 20/5

De sidste par dage har du måttet knokle en masse, men i dag venter der en mere rolig dag, hvor du kan søge lidt fred og harmoni. Især hvis du er i parforhold, vil dagen være oplagt til at få taget dig af denne side af livet. Der er nok lidt ”vandpjask” over opvasken, det klarer I fint.


Tvilling21/5 - 20/6

Du knokler løs i dag, især når vi kommer et godt stykke ud på eftermiddagen. Dagen kan godt begynde med at det er lidt svært at komme ud af sengen, da du sikkert har sovet rigtig godt. Men når du endelig kommer i gang, vil det lønne sig at du er så veludhvilet som du er i dag.


Krebs21/6 - 22/7

I dag kan du få god tid til at fordybe dig i en hobby du er passioneret omkring. Du vil måske især være god med dine hænder, og du vil nok kræve af dig selv, at tingene skal være helt i orden. Du gør det for din egen skyld og det kan da også være sundt at konkurrere med sig selv. 


Løve23/7 - 22/8

Du trænger til at være hjemme i dag, sådan at du kan tage tingene fuldkommen i dit tempo. Bed eventuelt om en hjemmearbejdsdag, hvis det er muligt for dig. Så kan du gå til og fra opgaverne, og sikkert også få ordnet noget praktisk hjemme og samtidig få passet jobbet.


Jomfru23/8 - 22/9

Du har en mægtig nysgerrighed i dig i dag, og vil gerne se på om der er noget du skulle bruge lidt tid på, du måske længe har haft lyst til, men som blot ikke har været muligt i en travl hverdag. Du tænker sikkert over det først på dagen, og i eftermiddag handler du resolut. 


Vægt23/9 - 22/10

I dag kan du se økonomien efter i sømmene, og se om alting stemmer i det lille husholdningsbudget. Det er ikke altid sjovt at skulle bruge tid på, men i dag vil alligevel være helt oplagt til formålet. I aften vil du nok trænge til lidt motion, så det bliver en effektiv dag for dig. 


Skorpion23/10 - 21/11

Du kan få en rigtig god dag i dag. Du hviler godt i dig selv, og det vil blive bemærket hvorend du kommer frem, og det vil virke tiltrækkende på omgivelserne. Samtidig har du en god mængde energi i dig, du trænger til at få brændt af, især i eftermiddag og henover aftenen. 


Skytte22/11 - 21/12

Du trænger nok til en dag i dit eget selskab, med tid og plads til refleksion, og du kan måske også gøre dig et par erkendelser på den konto, så kræv endelig den tid du har brug for. I eftermiddag vil du også få en lille smule fra hånden, men overanstreng dig nu ikke for meget. 


Stenbuk22/12 - 19/1

De seneste par dage har du knoklet, og du har haft fokus på din karriere og din fremtid også. I dag er du mere optaget af at være tilstede i nuet, og du har fokus på de mere nære ting, blandt andet trænger du til at få set dine venner. Især vil i aften være velegnet til dette formål. 


Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen