Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel
Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk
24/11
Friday

Fisk19/2 - 20/3

Du bliver nødt til at få dine følelser under kontrol. Selv kærlighed kan have mørke sider, hvis der ingen kontrol findes. Du vil elske at være sammen med dine venner i dag, men du kommer til at betale dyrt for det. Forsøg at finde balancen mellem familielivet og dit eget personlige liv - kun få af delene ligger i samme skuffe. Romantik kommer til at sløre dit sind i dag og det kan let komme til at gå udover dit arbejde, hvis ikke du passer på. Din partner vil være svær at have med at gøre i dag. Giv ham eller hende tid og gør ikke et stort nummer ud af noget derhjemme. Måske du vil få brug for at kigge dine forsikringer igennem i dag.

Vandmand21/1 - 18/2

Gør dit bedste for at holde dine følelser i ro, hvis du får ubudne gæster. Selvkontrol er en af de ting, du skal arbejde på i dag. Dog vil der ikke være noget at bekymre sig om, idet alle dine møder tegner til at blive gode for dig på den ene eller anden måde. Hav fokus på din privatøkonomi og køb kun essentielle varer ind. Det kan komme til at fyge om ørerne på dig med tomme løfter. Drag dine konklusioner og sorter de personer fra, som mangler substans. I dag kan kærlighed komme til at gøre ondt. Det tegner til at trække op til storm mellem dig og din partner.

Stenbuk22/12 - 20/1

Dagen bliver ikke en af de bedste, når det kommer til dit følelsesmæssige behov. Sats ikke dine penge på noget, du ikke er sikker på. Din ekstravagante livsstil kan volde dig problemer, så undgå at blive ude sent, pas din sengetid og betal ikke for andres fornøjelser. Du er lige med din partner i jeres forhold. Hvis det ikke føles sådan, skal du gøre noget ved det i dag. Dit forhold er i risiko for at krakelere en smule på grund af mindre skænderier derhjemme. Sørg for at få styr på denne del hurtigst muligt i dag.

Skytte23/11 - 21/12

Du får brug for at være diplomatisk for at løse problematiske situationer - både hjemme og på jobbet. Økonomisk set kommer dagen til at gå over evne, idet du vil have held med alle sats, du foretager dig. Du vil desuden have nemt ved at tjene penge på hvad som helst. Hav fokus på situationen omkring din familie, hvor din hjælp vil være nødvendig for at løse et problem. Undgå at bruge tid på bekendte eller perifære venskaber. Din partner kan være lettere tung at danse med, men hold tungen lige i munden og se ham eller hende ændre sig automatisk.

Skorpion24/10 - 22/11

Hvis du er gravid, bør du passe ekstra på i dag. Har du penge til overs, bør du sætte dem på sikre obligationer. Tal med din familie og forsøg at prioritere dem højere end alle andre. De vil sætte stor pris på det. Tag del i deres sorger og glæder og lad dem vide, at I altid vil være en del af hinanden. Du vil have let ved at sprede budskabet om kærlighed i dag. Hold øje med folk, der kan have ilde intentioner ift. dit forhold. Dagen byder på et meget kreativt jeg, fyldt med gode idéer, som vil glæde dig og din familie mere, end I havde forventet.

Vægt24/9 - 23/10

I dag vil du bære en hel del ansvar og du vil blive sat over for en række prøver i forbindelse med at træffe de rette valg - både på jobbet og i privaten. Dine udgifter forventes at stige, men ligeledes vil din indtjening. Pas på ikke at leve i nuet. Husk der er folk omkring dig, som regner med du er der for dem. Hvis du gør det godt på din arbejdsplads, vil der være en belønning at hente. Hold øje med en i familien, der kan være ved dårligt helbred i dag. Jo hurtigere du reagerer, des hurtigere bliver vedkommende rask igen. I tilfælde af at du bliver trukket ind i diskussioner, bør du tage vare på dine ord, da du vil kunne have let ved at virke spydig i dag.

Jomfru24/8 - 23/9

Få gjort op med din tristhed, der spøger i dit sind. Den siver ud gennem dine øjne og din mund og kan ses på dit ansigt. Tag nye økonomiske udfordringer i strakt arm. Overvej at lave om på dit hjem, men sørg for at spørge din partner til råds inden, du begynder at hamre og banke. Din partner vil iøvrigt have et ekstra godt øje til dig i dag. Det vil for ham eller hende føles som, at du er den manglende ingrediens, for at dagen kan bliver helt og aldeles sublim. Hvis du holder fokus på dine opgaver, er du sikret succes. Dette bliver endnu en af de gode dage til samlingen.

Løve23/7 - 23/8

I dag vil du have let ved at fornærme dine søskende ved at blande dig i deres arbejde. Nogle gange bør man ikke udbasunere sin mening - med mindre man er blevet spurgt herom. Arbejdsmæssigt kommer dagen til at blive ganske frugtbar, idet du vil kunne høste fortjeneste og beundring for din gode indsats. mangle på kommunikation mellem dig og en, du holder af, kan gøre dig trist til mode. Dejlig dag for forretningsfolk. I dit forhold bør du ikke handle overilet eller tage andres ord for gode varer. Lyt til din partner i dag. Hav fokus på at være dig selv i dag.

Krebs22/6 - 22/7

Brug din energi på nogen, der har brug for det og ikke mindst fortjent det. Du kan forvente at tabe penge, hvis du investerer udfra andres anbefalinger i dag. Din strålende personlighed og charme kommer til at åbne op for nye venskaber. Tag ud og lav noget nyt sammen med din partner. I kan meget vel have brug for et par nye oplevelser, som I kan fordøje sammen. På din arbejdsplads er der problemer i vente - specielt hvis du glemmer at være diplomatisk. Hvis du tager ud for at købe ind, bør du ikke lade pengene løbe af med dig.

Tvilling22/5 - 21/6

I dag vil du have godt af at dyrke sport med henblik på at holde din krop i god form. Du kan få svært ved at have et stabilt overblik på grund af økonomiske udfordringer. Der vil være godt nyt til dig, hvis du arbejder i den finansielle sektor. For nogle vil der være super gode chance for at få en forfremmelse på arbejdspladsen. For andre bliver det en svær dag på jobbet med en del brok fra de foresatte. I dag gør du bedst i at holde lav profil og behandle alle på din vej ekstra godt. Du har overskuddet til det og din charme og dit smil vil hjælpe dig til målstregen uden problemer.

Tyr21/4 - 21/5

Prøv på at tage den med ro - og hold gavmilde pauser på jobbet. Lad det ikke blive en sen aften ude og få den søvn, du har brug for. Din effektivitet på jobbet vil møde anerkendelse - selvom du måske ikke er den mest aktive. For hvad angår dit barns skole, bør du ikke bekymre dig for meget. Udfordringerne vil gå i sig selv over den næste tid. Tænk over hvad, du iklæder dig i dag, da din partner vil have let ved at lade sig irritere i forhold til din påklædning. Alle øjne vil hvile på dig i dag.

Vædder21/3 - 20/4

Der er chance for smerte og stress i dag. Hold tungen lige i munden - lige fra morgenstunden og hold øje med hvad, der sker omkring dig. Dette kort er så sjældent, som det kan være - og vi anbefaler derfor, at du tager det seriøst. Du bør ikke ændre på dit forbrug eller dine planer generelt i dag. Din familie kan virke sårende på dig, så du bør enten holde dig væk fra dem eller forberede dig på, at tiden sammen ikke bliver rosenrød. Du står ligeledes til at såre en anden, for hvad angår kærlighed. I dag bliver formentlig en af de værste i længere tid. Forbered dig og kom igennem dagen bedst muligt.