Helle-Sofia Fabricius
Dagens horoskop
23/6
Wednesday

Vandmand20/1 - 18/2

Du kan føle dig splittet mellem at sige din mening og komme til at virke fordomsfuld overfor andre indenfor et følsomt emne. Og så ville trække dig tilbage i fred og ro, hvor du får styr på 
dine tanker og føleser, inden du siger noget. Det sidste vil være det klogeste.

Fisk19/2 - 20/3

Du kan komme i situationer derhjemme, hvor du bliver nødt til at tage styringen og forsvare et af dine børn, fordi han/hun bliver uretfærdigt behandlet i skolen eller af en af sine søskende. 
Du lykkes, fordi du har modet til at sige tingene ligeud, blive hørt og respekteret.

Vædder21/3 - 19/4

Du kan føle dig lidt rastløs, som du har for meget ophobet fysisk energi i kroppen. Istedet for at blive irritabel og komme i diskussioner med andre, vil det gøre dig godt at komme ud i den friske luft og gå en tur, cykle eller gøre noget andet fysisk, der giver dig ro i kroppen.


Tyr20/4 - 20/5

Du er modig, initiativrig og har gode lederevner. Sammen med en positiv attitude og smittende entusiasme, er det nemt for dig at få andres støtte. 
Så det fx er et godt tidspunkt til at starte gruppeprojekter på arbejdet eller organisere private sammenkomster.


Tvilling21/5 - 20/6

Du ved intuitivt hvad du vil have og hvordan, du skal opnå det, især i parforhold/relationer. Du har også modet til at tage det første skridt eller være fanebærer.Derfor kan det være det helt rette tidspunkt til at invitere nogen på en date eller instiktivt at forsvare andre.


Krebs21/6 - 22/7

Du kan få ting af andre, som du oplever som værende virkeligt værdifulde - uden du har bedt om det. Eller andre deler deres værdisæt med dig, fordi du er god til at lytte og optræder med stor indlevelse. Du kan også få støtte til en særlig sag, du føler meget for ..


Løve23/7 - 22/8

Hvis du har sparet op hele året til din ferie, og den fx falder i dag, vil du kunne nyde dagene maksimalt. Er du tilbage på jobbet, vil du kunne opleve, at du ikke rigtigt er motiveret, og der kan være en tendens til at du tager lidt let på vigtige detaljer eller sjusker med dine opgaver.


Jomfru23/8 - 22/9

Du kan have en oplevelse af at stå ved en skillevej i din karrierre. Er du mon på rette hylde eller skal du evt. skifte retning? Det kan føles, som om, der er noget, du er blevet færdig med, og det vil føles mere rigtigt og sandt for dig at sætte kurs mod helt nye horisonter.

Vægt23/9 - 22/10

Kolleger/venner kan finde på at opsøge dig i dag for at få lettet deres hjerte i en følsom sag. Du vil have ekstra medfølelse med dem, der har det svært - ikke bare i egne cirkler men generelt og kan føle dig inspireret til at støtte en god sag indenfor dyrevelfærd eller social støtte.

Skorpion23/10 - 21/11

Du vil have behov for at trække dig tilbage i enrum med dine kreative projekter i dag. Det skyldes bl.a., at du føler dig
mere reserveret end ellers og har det bedst med at være enten alene eller sammen med udvalgte få, du stoler på. Du sætter også fokus på dine værdier.


Skytte22/11 - 21/12

Du har modet til at stå frem med dine meninger og vil blive beundret for din ærlighed og oprigtighed. Du vil også have overskud til at starte nye gruppeprojekter eller til at forsvare andre i forbindelse med gruppearbejde. Det betaler sig at være direkte og ligefrem.

Stenbuk22/12 - 19/1

Du kan føle dig mere reserveret end ellers og mærke en tendens til at undgå sociale situationer med større grupper.
Du vil foretrække at dele dine følelser og tanker med en, du holder af og stoler på, og her kan I sammen få nyt perspektiv
på livsværdier og kreative glæder.