Sponseret af seng.nu

Alle elsker en god seng

Foto: seng.nu
Foto: seng.nu

Der er ikke noget bedre end en god nats søvn. Alligevel har mange danskere en tendens til at investere flere penge i alle mulige andre møbler.

Når vi bruger penge på at købe de såkaldte kontinentalsenge eller elevationssenge, så ser de færeste gæster det nye møbel i soveværelset. Den nye seng er ikke noget husets besøgende kommer til at sidde i lige som en stor dyr sofa til stuen, eller noget andre skal beundre, som hvis man kører ned ad gaden i en spritny bil.

Næsten alle har haft ondt i ryggen

I en undersøgelse fra 2014, som YouGov foretog for ThermaCare, svarede 9 ud af 10, at de på et tidspunkt havde haft smerter i skuldre, nakke og ryg. Smerter, som kan afhjælpes ved at have en god kontinentalseng eller anden seng i høj kvalitet.

- Vi har observeret, at flere danskere giver sig tid til at foretage en grundig research i forhold til køb af seng online, fortæller Rolf Hansen, som driver hjemmesiden Seng.nu, der vejleder folk i køb af boxmadrasser, kontinentalsenge, elevationssenge og madrasser. Han fortsætter: - Folk er selvfølgelig beviste om prisen, men det virker til, at flere er på jagt en ordentlig kvalitet.

Det er ikke kun i forhold til ryggen, at en god seng er vigtig. Rolf Hansen påpeger andre tungtvejende grunde, fx alzherimers og lignende alvorlige sygdomme, som påvirkes af søvn eller mangel på samme.

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen