Annoncørbetalt - Nordthailand.dk

Billig ferie i Thailand - så tag mod nord

Hvert år tager over 140.000 danskere til Thailand – og mange vender tilbage igen. Men desværre kommer de fleste tilbage til de samme dyre turistfælder. Valgte de i stedet at tage turen til Nordthailand, ville der vente en lige så fantastisk oplevelse til en lavere pris

Udsigt over rismarkerne ved Chiang Mai. (Foto: Horoskopnettet.dk)
Udsigt over rismarkerne ved Chiang Mai. (Foto: Horoskopnettet.dk)

Det fik den danske serieiværksætter Kristian Ole Rørbye til at starte siden nordthailand.dk. Han bor selv i Chiang Mai, der ligger centralt i den nordlige del af Thailand. Det har han gjort i en årrække, og hans betagelse af stedet og de fantastiske naturoplevelser, flotte templer og den frodige, vilde jungle samt de meget lavere leveomkostninger gav ham ideen til siden.

- Det undrede mig simpelthen, at der ikke kom flere danskere denne vej. For her er fantastisk, og der er så mange flere muligheder end i de typiske turistfælder nede i Phuket, og hvor danskerne nu ellers valfarter til, udtaler Kristian Ole Rørbye.

Meget billigere i Nordthailand
Så hvis du synes, priserne er lave i Phuket og de andre strandbyer i Thailand, så venter der endnu lavere priser, hvis du tager til Chiang Mai eller Chiang Rai, som er den anden store by i Nordthailand.

Begge byer byder på masser af natteliv, gode og billige indkøbsmuligheder i både moderne storcentre og på gammeldags markedspladser. Også hoteller, spisesteder og prisniveauet i butikkerne generelt, er en hel del lavere end i den sydlige del af Thailand, hvor de fleste danskere typisk valfarter til.

Masser af historie, kultur og naturoplevelser
Sammen med Chiang Saen har Chiang Mai og Chiang Rai spillet en betydelig rolle i Thailands historie og daterer sig lige så langt tilbage som flere europæiske storbyer. Her finder man fantastiske historiske bygningsværker, kulturelle seværdigheder og skønne naturoplevelser.

Så der er alt mulig grund til at rejse til Nordthailand.

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen