Sponseret af GyldneDråber.dk

CBD-olie vinder danskernes hjerter

Foto: GyldneDråber.dk
Foto: GyldneDråber.dk

CBD-olie er kommet for at blive. Sådan lyder det i hvert fald, hvis man spørger Martin Jakobsen, der er direktør for GyldneDråber.dk – en af Danmarks største webshops med salg af CBD-produkter. CBD-olie er et naturligt forekommende stof i planten cannabis. Og, nej, det er ikke euforiserende, så man bliver derfor hverken skæv eller lalleglad af at indtage det.

CBD-olie i medierne
Da en prominent og folkekær dansker i slutningen af januar stod frem på tv og fortalte om vedkommendes egne positive oplevelser med cannabisolie, skubbede det tilsyneladende til mange danskeres opfattelse af CBD, for pludselig eksploderede efterspørgslen. I udsendelsen så man en række syge mennesker, der enten havde helbredt sig selv eller fundet lindring ved at bruge CBD-olie.

Men hvordan ser det ud for de syge danskere, der i dag håber at kunne opnå samme succes med CBD? Martin Jakobsen forklarer:

- I dag er CBD godkendt som medicin og kan sælges til personer på recept. Dog er udvalget meget begrænset, og mange af produkterne, som fås på apoteket, er fremstillet syntetisk. Dertil kommer, at det tilsyneladende er et fåtal af danske læger, der ønsker at udskrive recepter på CBD-olie – og hos dem er konsultationen booket flere måneder frem. Derfor kan folk alternativt købe økologisk og gennemtestet CBD-olie hos os og bruge produktet, som de ønsker.

Mangel på rådgivning
- Vi må ikke rådgive om CBD-olie med henblik på medicinsk behandling, og det ønsker vi heller ikke, forklarer Martin Jakobsen. - Det ville være uetisk, da vi ikke er lægefagligt uddannede. Vores produkter er dog gennemtestede på laboratorier og fri for tungmetaller, svampesporer og pesticidrester samt det ulovlige stof THC.

- Mange danskere har set og mærket effekten af cannabisolie på egen krop, og er ikke længere i tvivl om, hvad de foretrækker, hvis de for eksempel har valget mellem konventionel smertestillende medicin og cannabis olie, slutter Martin Jakobsen.

Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen