Annonce:
Annonce:
Helle-Sofia Fabricius
Dagens horoskop
29/9
torsdag

Vandmand20/1 - 18/2

Det kan blive en super hyggelig familiedag i dag, hvor I småsnakker eller spiller spil, dyster i en quizz o.lign. Er der nogle, som har brug for lidt ekstra omsorg, er du også leveringsdygtig i det. Det kan også blive en dag, hvor i skiftes til at fortælle historier eller bladre i fotoalbums og mindes gode stunder...


Fisk19/2 - 20/3

Du vil have en særlig kontakt med børn i dag pga. din intuition og din evne til at mærke, hvordan de har det. Hvis du fx arbejder på en skole eller i en dagsinstitution kan det være nogle af børnene har ekstra brug for din indfølingsevne og omsorg og derfor opsøger dig. Vær også
opmærksom på drømmerester.

Vædder21/3 - 19/4

Skulle der opstå lidt knas ift til en kollega eller leder på jobbet i dag, går det hurtigt over. Du er nemlig i dit allermest charmerende humør og har alle kort på hånden til at håndtere relationelle dramaer. Du er også medfølende og overbærende overfor de fleste besværligheder, der krydser din vej...

Tyr20/4 - 20/5

Hvis du er i et forhold, der ikke rigtigt fungerer, kan det være, I finder en fredelig afslutning i dag. Hvis du er i et sundt og lykkeligt forhold, kan I komme tættere på hinanden via nogle personlige samtaler, der giver jeres forhold større dybde og/eller spiritualitet. Tillykke!

Tvilling21/5 - 20/6

Skal du ud at rejse lokalt eller internationalt, kan du risikere at aflysninger eller omlægninger af ruten skaber pludselig, følelsesmæssig distance mellem dig og dine kære. Det kan også være, at et kursus du følger,slutter i dag, eller du afslutter en periode med værdifulde indsigter, der udvider din horisont.

Krebs21/6 - 22/7

Du kan få følelsen af, at du ikke orker de små detaljer, som dit studie kræver af dig. Du vil hellere lave noget sjovt og hyggeligt og se stort på de små detaljer. Ihvertfald bare i dag. Hvorfor har din ghost writer også altid fri, når du skal slappe af og more dig?

Løve23/7 - 22/8

Du kan føle dig lidt nede på humørskalaen i dag og have lyst til at undgå for meget social kontakt.Det kan også påvirke din indsat med ambitiøse tiltag, som du vælger at sætte lidt på standby, indtil du er ovenpå igen. Ved nærmere eftertanke kunne en torsdagsøl måske alligevel gøre godt?

Jomfru23/8 - 22/9

I forbindelse med et socialt arrangement kan du møde en person, som du føler en særlig sjæleforbindelse til. 
Det kan udvikle sig til et venskab eller kæresteforhold og kan føles næsten helt fortryllet. Du kan også være inspireret til 
at arbejde med din stemme eller deltage i et teaterstykke.

Vægt23/9 - 22/10

Din omsorgsfulde sympatiske side er forstærket, og det kan være du leder efter måder, du kan tjene andre på.
Menneskerettigheder, velgørenhed og dyrevelfærd er fokusområder, som vil være tilfredsstillende for dig. Intuitive glimt eller drømmerester kan fx vise dig vej i dagens løb.

Skorpion23/10 - 21/11

Du vil være som en fisk i vandet i dag og have lyst til at småsnakke med både naboer, kolleger og venner. Din indfølingsevne er særligt stærk i dag, og det gør det nemt for dig at støtte dem, der har lidt ondt i livet og følelserne. Du kan blive opsøgt af en, der gerne vil snakke fortroligt om noget personligt.

Skytte22/11 - 21/12

Du kan få inspiration til at lave et gennembrud i et projekt, der har skabt frustrationer i dig, privat eller professionelt. Du kan også arbejde med scenekunst eller kameraer - fx på teateret eller ifm. video-optagelser. Kreativt, kunstnerisk arbejde samt skriveprojekter & tænkning er også i fokus.

Stenbuk22/12 - 19/1

Du kan høre fra en gammel ven/veninde i løbet af dagen eller blive mindet om ham/hende. Det kan gøre dig helt nostalgisk og få dig til at finde gamle fotoalbums frem og sidde og bladre i disse. Du er også lige i humør til at småsnakke med nogen, så grib endelig telefonen og sludr løs!

Annonce:
Annonce: