Sponseret af sundleg.dk

Danskerne køber sundt babylegetøj på nettet

Foto: sundleg.dk
Foto: sundleg.dk

Det er velkendt, at internethandelen stiger – også når det gælder babylegetøj. Selv større ting som gåvogne, legekøkkener og gyngeheste køber vi gerne online.

Hos Sundleg, med butikker i hhv. Næstved og Køge samt webshoppen Sundleg.dk, mærker man, at online-salget stiger.

Samme gode kvalitet online

- Mange er heldigvis helt klar over, at varerne og kvaliteten er fuldstændig den samme på webshoppen som i butikkerne, fortæller Daniel Beldring, som startede Sundleg tilbage i 2009. – Man synes, det er super hyggeligt at komme ned i vores butikker og snuse rundt, men når det, som denne sommer, har været koldt og regnfuldt, så er det bare nemmere at købe legetøj online, fortsætter Daniel Beldring og tilføjer, at Sundleg forventer at sælge mere legetøj på internettet end i de fysiske butikker allerede næste år.

Vi foretrækker trælegetøj til baby

Denne sommer var Fidget-spinnere et kæmpe hit blandt de lidt ældre børn. Når det gælder  legetøj til baby-segmentet, så er det stadig de mere traditionelt ting, der sælger bedst. De mest populære er gåvogne, trælegetøj, som hammersæt og stableringe, samt aktivitetsstativer, som også meget gerne må være af træ.

Træ og naturgummi er det sikre valg

De fleste danskere er meget bevidste om at holde sig fra farlige materialer, når gælder legetøj til babyer. Men de færste har styr på hvilke stoffer legetøjet indeholder. Når man vælger at købe legetøj af træ og naturgummi, så er det nemmere at forholde sig til, og tilliden øges til at legetøjet er egnet til at barnet fx kan stikke det i munden uden at gøre skade på sig selv og dets helbred. Trælegetøj er samtidigt ofte mere holdbart og langt bedre for miljøet.

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen