Annoncørbetalt - Horoskopnettet.dk

Er du typen som taler før du tænker og handler før du tjekker priser?

Foto: Horoskopnettet.dk
Foto: Horoskopnettet.dk

Det kan være dyrt at handle impulsivt. Forbrugerrådet TÆNK anbefaler, at du altid henter 2-3 tilbud før du handler. Her er en guide til at finde de bedste og billigste tilbud.

I stedet for selv at ringe rundt til diverse leverandører findes der tjenester, som klarer det sure arbejde for dig. De indhenter tilbudene på dine vegne, og lader dig sammenligne priser i ro og mag foran computeren. Her er vores anbefaling af nogle af de bedste tilbudssider på nettet. På alle sites kan du læse anmeldelser og bedømmelser af leverandørerne.

Hentpriser.dk - Skal du bruge en fotograf, revisor, bedemand, trykkeri, vinduespudser eller advokat til testamente eller skøde, så er det her. Du kan indhente tilbud på alt fra udarbejdelse af selvangivelse til bryllupsfotografering. Servicen er gratis, og efter opgavens udførsel har du mulighed for at bedømme og anmelde den leverandør, du valgte.

Autotilbud.dk - Her finder du din automekaniker. Skal bilen på værksted eller leder du efter et tilbud på bilpleje eller undervognsbehandling, kan du på Autotilbud få priser fra mekanikere over hele landet. Denne tjeneste er også gratis med mulighed for at bedømme efter opgavens udførsel.

Euroinvestor.dk - Til de finansielle tjenester anbefaler vi Euroinvestor. Her fås et overblik over aktier og markeder, hvis du går med en investor gemt i maven.. Det er gratis at samle viden og læse artikler, mens der i forbindelse med aktiehandel pålægges et gebyr.

Byggetilbud.dk - Tilbud fra håndværkere, tømrer, murere, anlægsgartnere, VVS-installatører eller andet inden for håndværk og byggeri. Skal du have nyt tag eller have slebet gulvet, så er Byggetilbud.dk et godt sted at starte. Du udfylder formularen og oploader billeder, hvorefter tilbudene sendes som SMS efter få dage. Tjenesten koster ingenting, og du kan læse anmeldelser og selv anmelde håndværkere.

Flyttetilbud.dk - find et flyttefirma - Er boligen solgt og skal du flytte i nyt, kan du her finde et godt flyttefirma. Siden formidler tilbud på de fleste former for transport, f.eks hvis du skal have fragtet mindre pakker og møbler, men også hvis du skal have flyttet hele lejligheden. Du kan krydse af, om du selv deltager i flytningen, eller om du lader flyttemændene stå for det hele.

Malertilbud.dk - Til malere og malerfirmaer. Skal farverne opfriskes eller skal væggene have helt ny farve, og gider du ikke gøre det selv? Så kan du få tilbud fra malere. Maling af lejlighed er noget man principielt godt kan gøre selv, men man bliver altid overrasket over hvor lang tid det tager. Som altid kan du her læse anmeldelser og bedømmelser af de malere, som byder.

Seneste
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen