Sponseret af Lottotaldanske.dk

Husk nu at tjekke lottotallene en ekstra gang


Foto: Lottotaldanske.dk
Foto: Lottotaldanske.dk

Lotto er uden tvivl danskernes foretrukne spil, og det er der ikke noget at sige til med de store gevinster, der bliver delt ud hver uge. 
Mest populært er den klassiske trækning om lørdagen. Dernæst Vikinglotto (det tidligere Onsdgslotto) og så den helt store, Eurojackpot. Der er flere eksempler på, at spilleglade danskere har kigget forkert – eller måske slet ikke – på deres lottokupon og kun ved et tilfælde fandt ud af, at de vandt. Lottotaldanske.dk 
hjælper dem, der vil have hjælp til at kontrollere tallene.

Hver uge, umiddelbart efter hver trækning, laves en backup af vindertallene, og ved at tilmelde sig en e-mail-service, modtager man automatisk lottotallene, så man er sikker på altid at have dem ved hånden.

Mulighederne for at vinde den store gevinst i lotto er statistisk set ikke stor, men enkelte spillere har dog været velsignet af et helt ekstremt lottoheld. Spørg bare Douglas og Barbara fra Canada der vandt hele 3 gange i lotto.

Hvis man nu vinder i lotto, skal man overveje, hvorvidt man har lyst til at stå frem. Der kan nemlig hurtigt opstå uventede og knap så behagelige situationer, hvor vildt fremmede vil have del i genvinsten.

Det er heldigvis op til en selv, om man ønsker at fortælle omverdenen om den store gevinst. Først skal man dog ramme de syv gyldne lottotal, og lykken – og heldet - står jo som bekendt den kække bi.

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen