Sponseret af Måltiden.dk

Måltidskasser hitter

Foto: Måltiden.dk
Foto: Måltiden.dk

Måltidskasser indeholder ingredienserne til dagens varme måltid – ofte til flere dage – og leveres direkte til døren. Der følger opskrifter med og nogle udbydere tilbyder endda færdiglavede måltider, som blot skal varmes. Fordelen ved de populære måltidskasser er, at man slipper for planlægning og indkøb af ugens måltider, og man sparer tid og penge på grund af reduceret madspild.

Idéen til måltidskasser dukkede op i Danmark i 2005, og RetNemt og Madtildøren var blandt de første. I dag er der mange udbydere. De er bygget efter nogenlunde samme principper, men alligevel med visse forskelle.

Økologi, økonomi og valgfrihed
De største forskelle på udbydere af måltidskasser er råvarernes herkomst, prisen pr. måltid samt hvor stort et udvalg man har.

Nogle udbydere leverer kun økologiske råvarer og kun kød fra danske dyr slagtet i Danmark, mens andre også leverer ikke-økologiske råvarer. Økologi og økonomi hænger sammen, så man kan opleve store prisforskelle.

Antallet af forskellige måltider og til antallet af personer varierer også i de enkelte kasser, ligesom der er forskel på, hvor stor indflydelse kunden selv har på valget af ingredienser og retter.

Måltidskasser leveret til døren
Alle udbydere af måltidskasser leverer til døren, uanset om man bor i hus eller i lejlighed. Men det er ikke alle, som leverer i hele landet.

Så der er flere ting at forholde sig til, inden man beslutter sig for, hvem der skal levere ugens kasse med lækker mad. Få tips og gode råd og tjek priser for de mest populære udbydere på Måltiden.dk.

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen