Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel
Annoncørbetalt - Investeringsmuligheder.dk

Ny hjemmeside kommer danske investorer til undsætning

Foto: Investeringsmuligheder.dk
Foto: Investeringsmuligheder.dk

Er du blandt de 500.000 danskere, der har frie midler at rykke rundt på? Og har du sikret dig, at du ikke smider penge ud af vinduet ved at investere gennem de etablerede banker og formueforvaltere? Ny dansk hjemmeside løfter sløret for bankernes høje og ugennemsigtige investeringsgebyrer og kvitterer med en oversigt over alle uafhængige danske investeringsrådgivere.

På Investeringsmuligheder.dk kan du se og høre finanseksperter fortælle om problematikken med manglende oplysningspligt, jf. gældende dansk lovgivning, og generel forvirring omkring investeringsgebyrer. Noget, som giver anledning til betragtelige formuetab.

Investeringsmuligheder.dk dokumenterer, at man kan spare op imod 30.000 kr. årligt ved at benytte sig af uafhængige formueforvaltere, bl.a. eksemplificeret en investering på 1 mio. kr. Så med en god pose penge at jonglere med, kan der være tale om ret store besparelser i længden.

MIFID2 er navnet på den EU lovgivning, der omhandler de europæiske bankers oplysningspligt. I øjeblikket bliver en række lovforslag vendt i Folketinget og med lidt held kan danskerne se frem til, at der i 2017 bliver større gennemsigtighed og flere alternative investeringsrådgivere på markedet. I Danmark findes der i omegenen af 40 uafhængige investeringsrådgivere, mens et land som England har ca. 5.000 at vælge imellem. I England er markedet langt fra det samme som i Danmark, idet bankerne har oplysningspligt, hvilket unægteligt har givet englænderne en større forståelse for de mange penge, der kan spares ved at vælge alternativ investeringsrådgivning.

Læs mere på Investeringsmuligheder.dk.

Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen