Sponseret af Hentpriser.dk

På jagt efter et godt tilbud?

Er du på jagt efter et godt tilbud, eller savner du blot overblikket, når du skal hyre en professionel? Der er rigtigt mange tilbudssider derude

Foto: Hentpriser.dk
Foto: Hentpriser.dk

Skal man ud og hygge med familien en søndag formiddag og bruge et godt tilbud på en brunch eller lignende, er der mange der benytter sig af de såkaldte deal-tilbud.  Søger man derimod et tilbud på en fagopgave, er det bedste bud hjemmesiden Hentpriser.dk, som udelukkende formidler tilbud på serviceydelser såsom:

- Et trykkeri til flyers, visitkort eller noget helt andet

- Skøde, til boligkøbet

- Andre advokatopgaver

- En fotograf til bryllup, konfirmation eller barnedåb

- En revisor til at holde styr på årsregnskabet

- En køreskole, til nyt kørekort, taxikørekort eller generhvervelse af kørekort

Det kan være svært at hitte rundt i priser og de produkter, som forskellige firmaer tilbyder. Ofte oplever man, at en pris uden videre kan variere med over 100%. Tilbudssider hjælper med overblikket, fordi fagmanden giver tilbud på en specifik arbejdsopgave, og derved bliver deres priser lettere sammenlignelige. Bemærk, at firmaernes anmeldelser ofte spiller ind på prisen. Hvis et firma har mange positive bedømmelser, vil det typisk hæve prisen en smule.

Mange opgaver egner sig faktisk ikke til at give tilbud på over internettet. Ofte er det nødvendigt med personlig betjening for at få afklaret detaljer om opgaven med henblik på at fastslå den endelige pris. At sammenligne priser på fagopgaver er ikke det samme som at sammenligne priser på fx et fladskærms-tv. Hentpriser.dk har dog gjort det muligt at søge på firmaernes timepriser, hvilket er en fin indikator af hvem, der er billigst, og hvem der er dyrest.

Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen