Benjamin Lundberg
Dagens horoskop
17/10
torsdag

ANNONCE Vandmand20/1 - 18/2

Der er fokus på din kreativitet nu, og du kan få meget fra hånden, især hvis du samarbejder med andre. Det kræver dog, at du sætter tid af i kalenderen til at dyrke din kreativitet. Det er rart at glemme tid og sted i ny og næ, og i stedet fokusere på noget kreativt fuldt ud.

ANNONCE Fisk19/2 - 20/3

Du trænger til at være lidt hjemme i dag, og du kan måske spørge, om du kan få dig en hjemmearbejdsdag, hvis det er muligt i din type af job. Eller også kan du måske bede om lidt tidligere fri. Du trænger dog til mennesker omkring dig, så måske kan du invitere et par gæster.

ANNONCE Vædder21/3 - 19/4

Du får en mægtig travl dag med en masse i kalenderen lige fra tidlig morgenstund. Det passer dig heldigvis rigtig godt, du nyder nemlig at komme rundt og snakke lidt med folk, og selvom du skal nå meget, så formår du at være tilstede i alle samtaler. Nyd det fuldt ud.

ANNONCE Tyr20/4 - 20/5

Da du har været meget social, aktiv og udadvendt de seneste dage, trænger du nu til at få lov til at vende blikket indad for en stund. Du har været meget opmærksom på andre, og har måske også forkælet dem en del. I dag er det tid til selvforkælelse, lyt til dine behov nu.

ANNONCE Tvilling21/5 - 20/6

Du er meget social og udadvendt i dag, og nyder derfor at tale med alle, du møder på din vej. Du er åben og imødekommende, og derfor kan du falde i snak med hvem som helst, og sikkert også om hvad som helst. Du kan danne nye kontakter nu, udnyt det gerne fuldt ud.

ANNONCE Krebs21/6 - 22/7

Du trænger nok til at være lidt alene i dag, efter en tid med meget på tapetet. Nu trænger du til fred og ro omkring dig, og det bør du også prioritere at få. Man kan ikke altid være noget for alle andre, af og til må man også være noget for sig selv, og det er dagen meget oplagt til.

ANNONCE Løve23/7 - 22/8

I dag vil du gerne bruge tiden på dine gode venner, eller måske på en af dine hobbyer. Du har haft meget fokus på dine ambitioner og din karriere, men det hele kan ikke handle om pligter og job. I dag bør du prioritere din fritid og dine venner, og holde et velfortjent frikvarter.

ANNONCE Jomfru23/8 - 22/9

Du har meget fokus på dine fremtidsplaner i dag, og det gælder sikkert særligt i forbindelse med dine ambitioner og din karriere. I dag kan du få udvidet dit netværk på dén front, og dermed måske blive tilbudt nye og spændende muligheder, som du går og drømmer om.

ANNONCE Vægt23/9 - 22/10

Du trænger til at opleve noget nyt og spændende i dag midt i hverdagen. Heldigvis er der massere af muligheder lige omkring dig, hvis bare du ellers holder øjne og ører åbne, og er vaks og vågen. Hverdagen behøver nemlig ikke at være kedelig, kast dig bare ud i noget nyt nu.

ANNONCE Skorpion23/10 - 21/11

I dag kan du finde tid til at lade batterierne lidt op for dig selv, men det er ikke sikkert, at du behøver at slappe så meget af. Det vigtigste er blot, at du finder tid til dig selv. Så kan du måske få kigget på et par hængepartier også. Prioritér din egen dagsorden fuldt ud nu.

ANNONCE Skytte22/11 - 21/12

Du trænger til at være sammen med din partner i dag, hvis du altså er i parforhold. I trænger til at få tid til hinanden, og det kan prioriteres højt i dag. Hvis du er single, så er dagen oplagt til en date. Har du ikke lyst til det, kan dagen bruges til at pleje andre vigtige relationer.

ANNONCE Stenbuk22/12 - 19/1

Du får en travl dag på jobbet, men der bliver ikke mere travlt, end at der også bliver plads til en hyggelig sludder ved kaffemaskinen eller i frokostpausen. Du nyder virkelig at gå på arbejde nu, og derfor når du også meget, selvom du også tillader dig tid til en snak eller to.