Benjamin Lundberg
Dagens horoskop
19/5
Sunday

Vandmand20/1 - 18/2

Du har haft meget fokus på din fremtid på det seneste, men i dag trænger du til at lade tankerne hvile lidt, og bare have det sjovt sammen med folk, du kan lide. Du kan tage fat i gode venner, eller bare nogen du deler en stor interesse med. Giv dig selv et velfortjent frikvarter i dag.

Fisk19/2 - 20/3

I dag kan du nok ikke lade være med at tænke lidt over din fremtid, og du har nok ret store planer og ambitioner. Du behøver ikke at handle på tingene med det samme, i dag kan du tværtimod bruge dagen på at drømme, og måske dele dine drømme med folk omkring dig.

Vædder21/3 - 19/4

I dag skal der ske noget nyt i dit liv. Du har måske brugt de seneste par dage på at gå og rydde lidt op i hængepartier, men nu er de alle ryddet af bordet, og derfor kan du blot nyde dagen, og gøre lige præcis dét, der passer dig. Vær gerne åben og nysgerrig, så kan der ske meget.

Tyr20/4 - 20/5

Du har nydt at være sammen med din partner på det seneste, hvis du altså er i parforhold, ellers har du måske brugt tid på andre relationer. Derfor er det naturligt, at du trænger til at fokusere på dig selv nu, og dagen behøver ikke at være kedelig. Gør dét, du bedst kan lide.

Tvilling21/5 - 20/6

I dag trænger du til at være sammen med din partner, og bare nyde livet, efter flere dage, hvor du har knoklet. Det gælder selvfølgelig kun, hvis du er i parforhold. Dagen kan bruges til at opleve noget nyt og spændende sammen, og hvis du er single, så kan du flirte i dag.

Krebs21/6 - 22/7

I dag kan du få styr på lidt praktiske ting og sager, inden den nye uge begynder. Du har måske brugt de sidste par dage på at være kreativ, men i dag bør du få styr på mere hverdagsprægede ting. Du kan også gå dig en lang tur, for du har energi, og trænger nok til lidt frisk luft.

Løve23/7 - 22/8

I dag trænger du til at bruge din kreativitet, og det er nok næsten kun fantasien, der sætter grænser nu. Du vil også nyde at være sammen med andre, der er kreative nu, så der kan opstå gensidig inspiration via fri leg, og fri fantasi. Nyd det fuldt ud, og slå dig bare løs nu.

Jomfru23/8 - 22/9

I dag vil du nok helst være hjemme, og bare nyde livet, inden hverdagen begynder igen. Det er dog ikke sikkert, at du vil være alene. Du vil nok gerne være sammen med din familie, eller invitere huset fuld af gæster. Du vil gerne nyde livet sammen med dem, du har kær.

Vægt23/9 - 22/10

I dag trænger du nok til en tur ud i det blå, hvor du kan nyde naturen, og også få lidt nye oplevelser. Hverdagen begynder igen lige om lidt, så er det er bare med at få brugt dagen på lige præcis dét, du helst vil. Bare tag afsted, og se så, hvor din nysgerrighed tager dig hen.

Skorpion23/10 - 21/11

I dag trænger du til at gøre noget godt for dig selv. Du har været meget social og udadvendt på det seneste, og derfor trænger du nok til en lille pause i dag. Du kan bruge dagen på noget, som du virkelig har lyst til. Det er rart af og til at kunne fokusere på egne behov. Nyd det.

Skytte22/11 - 21/12

I dag kan der virkelig ske meget nyt i dit liv. Du møder nemlig verden med en masse gå-på-mod og optimisme. Din selvtillid fejler heller ikke noget, så derfor er det nærmest op til dig, hvad du gerne vil have ud af dagen. Du skal bare vælge, hvad du gerne vil bruge tiden på.

Stenbuk22/12 - 19/1

I dag vil du nok helst være lidt alene efter flere dage i selskab med gode venner. Det behøver dog slet ikke at blive nogen stille dag af dén grund. Du kan tværtimod opleve en masse nu, du vil bare helst gøre på det egen hånd, og i dit helt eget tempo. Nyd det fuldt ud.