Helle-Sofia Fabricius
Dagens horoskop
21/9
Tuesday

Vandmand20/1 - 18/2

Du kan føle dig mere reserveret end ellers og mærke en tendens til at undgå sociale situationer med større grupper.
Du vil foretrække at dele dine følelser og tanker med en du holder af og stoler på, og her kan I sammen få nyt perspektiv
på tilværelsens udfordringer og glæder.

Fisk19/2 - 20/3

Kreative aktiviteter vil appellere mere til dig end ellers i dag. Til gengæld har du tålmodigheden til at gå i detaljer med det kreative udtryk og få både de store linjer og de små petitesser til at arbejde sammen. Du vil også nyde at høre musik eller bevæge dig imens, du arbejder.

Vædder21/3 - 19/4

Selvom det er tirsdag, vil du have lyst til at være sammen med andre og have det sjovt. Det er et perfekt tidspunkt til at indhente det forsømte med gamle venner eller tilbringe tid med familien. 
Alle dine relationer vil føles harmoniske og blive endu stærkere og varmere.

Tyr20/4 - 20/5

Dine nære relationer vil nyde godt af, at du har nemmere ved at udtrykke din kærlighed og omsorg. Du vil også i højere grad nyde at være social end ellers, fordi der er mindre stress og mere harmoni i dine relationer. Dagen er ideel til at slappe af eller more dig. Nyd det.

Tvilling21/5 - 20/6

Du vil føle dig ekstra forbundet med din familie og andre nære personer i dag. 
Du har nemt ved at udtrykke din kærlighed og omsorg for andre og kan fx finde på at samle de nærmeste til en hyggelig middag. Der kan opstå personlige samtaler, som nærer og forbinder jer.

Krebs21/6 - 22/7

Selvom du er på arbejde eller har pligter denne tirsdag, har du nemmere end ellers ved at slappe af og falde ned.
Du lader pligterne vente til imorgen, mens du hygger dig med gode venner eller familie. Nogle dage er det bare det sociale og følelsesmæssige, der fylder.

Løve23/7 - 22/8

Du kan finde på at holde børnefødselsdag eller et lign. arrangement i dag. 
Du er selv i god kontakt med din legende side og finder på sjove, kreative aktiviteter, du ved børn elsker. Hvis du er skolelærer eller pædagog, vil du sætte ekstra pris på dit arbejde med børn.

Jomfru23/8 - 22/9

Du vil have let ved at udføre dine daglige pligter og ansvarsområder med omhu og tålmodighed, fordi din sans for detaljer og akkuratesse er skærpet i dag. Det kan bl.a. indebære, at du får styr på regninger og rapportskrivning. Fælles ansvar for projekter kan også drive dig.

Vægt23/9 - 22/10

Du vil være meget medfølende overfor din partners behov, og det kan medføre, at i fx får jer en god personlig samtale, 
hvor jeres sande følelser om nogle svære eller skjulte ting kommer frem. Det kan betale sig, for det vil åbne for større nærhed.

Skorpion23/10 - 21/11

Du kan føle dig inspireret til at lave fornyelse i dit hjem eller på dit kontor. Fx i badeværelset, hvor der muligvis er utætte vandrør eller afløb. Der kan også være ting i dit liv, som du føler er i opløsning eller forfald og trænger til en kærlig hånd. Det kan fx være en dårlig vane.

Skytte22/11 - 21/12

I dag vil det være nemt for dig at lykkes med samarbejdsprojekter eller finde nye venner, pga din villighed til at dele din følelser med andre. Du kan bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesseret, venlig og godhjertet. Du kan forvente tjenester.


Stenbuk22/12 - 19/1

Du har tålmodigheden til at få styr på projekter, du har udskudt, fordi de kræver omhu med detaljerne. Det kan du overskue idag og vil føle dig tilfreds med, at du er mere tålmodig, organiseret og struktureret. Opgaver som at få orden i mapper på din computer m.m.