Annonce:
Annonce:
Helle-Sofia Fabricius
Dagens horoskop
27/9
tirsdag

Vandmand20/1 - 18/2

Du vil stole på dine instinkter i forbindelse med sportsudøvelse som fodbold og håndbold. Du kan også søge råd fra en ældre eller vis kvinde i din omgangskreds ift. spørgsmål om undervisning af børn og unge i enten sport, leg eller udendørs aktiviteter, udflugter og lign.


Fisk19/2 - 20/3

Du kan skabe større trivsel i dit daglige arbejde ved at vise medfølelse overfor en kollegas behov. Det kan åbne for en af de gode samtaler, hvor jeres sande følelser om nogle svære eller skjulte ting kommer frem. Det lønner sig langsigtet og giver også dig større motivation.


Vædder21/3 - 19/4

Hvis du er en genert type, er det en rigtigt god dag til at komme i kontakt med din seksualitet og datingønsker.
Du kan dele dine passionerede ønsker med det modsatte køn, fordi du har 
øget karisma og en sex appeal, som gør dig mere populær i sociale situationer.


Tyr20/4 - 20/5

På denne efterårsdag kan du med god samvittighed stille spørgsmålstegn ved, hvad der skal komme først i dit liv. Dine egne behov eller de andres. Hvem er den største autoritet i dit liv? Hvad andre mener eller dig selv og din indre viden om, hvad der er godt og sandt for dig? Er du din egen chef?

Tvilling21/5 - 20/6

Det er et af de få tidspunkter ,hvor det er godt at være direkte og ligefrem. Også ift. at udleve dine uddannelsesdrømme.
Du vil ikke virke påtrængende eller krævende men vil faktisk blive beundret for din ærlighed og oprigtighed. Det kan åbne de rette døre og øge din trivsel.


Krebs21/6 - 22/7

Er der noget, du skal have sagt eller skrevet ifm. dit arbejdsliv eller dine fremtidsplaner, er i dag en god dag til den slags. Du er modig og ligefrem og tør tage bladet fra munden. Du har sans for at sige tingene ligeud uden at virke dominerende eller uforskammet - også ift. mere følsomme emner...

Løve23/7 - 22/8

Det kan være, du tager en alvorlig snak med dig selv om dine relationer og gruppetilhørsforhold i dag. Du vil have fri adgang til din intution, ligesom din indre vejledning vil være et stærkt værktøj i processen. Du føler, det er på tide at skabe seriøse forandringer i dit liv.

Jomfru23/8 - 22/9

Hvis du normalt er dårlig til at give dig selv noget mig tid og bare være stille i dit eget selskab, har du nu modet til at sætte dig selv først og bare give dig tid til at være, lave kreative sysler, gå en lang tur alene eller ligge på sofaen og slappe eller høre lækker musik.

Vægt23/9 - 22/10

Det er et af de få tidspunkter ,hvor det er godt at være direkte og ligefrem. Også ift. at forsvare andre. Du vil ikke virke bossy eller uforskammet men vil faktisk blive beundret for din ærlighed og oprigtighed. Også hvis du er ekstra modig og inviterer en lækker m/k på en date uden at veje for og imod længe....

Skorpion23/10 - 21/11

Du kan blive inspireret til at samle antikviteter eller gå på loppemarked og sælge ud af dine gamle ting. Måske sætter du ovenikøbet nogle af dem i stand selv, fordi du hygger dig med den slags. Du kan også finde på at besøge et museum og se en spændende udstilling.


Skytte22/11 - 21/12

Du kan få lyst til at sidde og bladre i gamle fotoalbum eller tale med en barndomsven i dagens løb. Du føler dig nostalgisk og i en særlig stemning, hvor du er ekstra god til at lytte til og støtte andre, der har behov for at lette deres hjerte. Du har dyb indlevelse. (Din medfølelse healer.)


Stenbuk22/12 - 19/1

Du kan stole på stærke instinkter og sund fornuft, når du skal træffe vigtige beslutninger om hjem, familie og relationer/parforhold. Du kan også søge råd fra en ældre eller vis kvinde. Dine minder og drømme vil også hjælpe dig med at stole på dine følelser i enhver sag.


Annonce:
Annonce: