Annonce:
Annonce:
Helle-Sofia Fabricius
Dagens horoskop
4/10
Tuesday

Vandmand20/1 - 18/2

Du kan blive fuldstændig opslugt af et projekt, der interesserer dig eller er følelsesmæssigt stimulerende for dig og glemme tiden. Drømme, visioner eller indsigter kan have en dyb påvirkning på dit humør, og du kan have behov for at vende oplevelser med en, du stoler på.


Fisk19/2 - 20/3

Din følende, intuitive side er i balance med dine rationelle tankeprocesser, og det giver dig præcis opfattelsesevne.
Du har derfor nemt ved at læse andre og kan hurtigt vurdere enhver situation. 
Det gør dig socialt meget smidigt og vil gøre din dag sjov, hyggelig og åben.

Vædder21/3 - 19/4

Du har nemt ved at læse dine børns og din partners signaler i dag og kan derfor også hurtigt vurdere situationer, der opstår spontant og få truffet de rette beslutninger, der løser problemer eller få aktiviteter i gang, der nærer jer alle og styrker de fælles følelsesmæssige bånd.


Tyr20/4 - 20/5

Medfølelse, tillid og loyalitet vil være i fokus hos dig i løbet af dagen, når du interagerer med dine egne og andres børn, familie eller sportsmakkere. Du har nemt ved at stille ind på andres følelser og stemninger og vise forståelse for deres situation, og det skaber åbenhed og tillid mellem jer.

Tvilling21/5 - 20/6

Du har masser af overskud til at stå i spidsen for sociale projekter som fx frokoster, vinsmagninger og middage. Du vil have nemt ved at omgåes og samarbejde med andre. Til gengæld vil det falde dig lidt sværere at få ekspederet rutineopgaver og helt almindelige pligter, for du vil foretrække godt selskab. 


Krebs21/6 - 22/7

Der vil være fokus på kærlighed, harmoni og venskab i dit liv i dag. Denne tirsdag er perfekt til at slappe af, have det sjovt og være sammen med dem, du elsker. Dit eget kærlige og modtagelige humør gør dig populær, og du finder nemt en lækker date. Eller du råhygger med din nuværende partner.

Løve23/7 - 22/8

Du kan opleve nogle meget intense følelser i dagens løb, fx i forbindelse med, at en oplevelse trigger gamle minder, 
der overvælder dig. Du vil dog have let adgang til dine sande følelser eller andres sande følelser for dig, så hvis du 
går i dialog om det, du kæmper med, bliver du ret hurtigt klogere.


Jomfru23/8 - 22/9

Du kan åbne for større nærhed og forbundethed med dine medstuderende eller klassekammerater ved at vise medfølelse overfor deres behov.
Istedet for at ende i diskussion eller skænderi kan I roligt og respektfuldt tale om svære situationer, I ikke har fået håndteret før.
Godt at starte efteråret med.

Vægt23/9 - 22/10

Din sensitivitet og sans for det kreative er større end ellers, og du vil føle dig meget inspireret til at få kunstneriske eller kreative projekter ført ud i livet.
Du kan også finde på at træne din stemme, så du fx føler dig mere sikker/bedre rustet ift. oplæg/foredrag eller endda sang og teateroptræden.

Skorpion23/10 - 21/11

Du kan komme ud for kontrollerende eller manipulerende opførsel fra en kollegas eller nabos side i dag. Eller en ven, en af dine søskende kan finde på at smide skyld og skam i hovedet på dig. 
Skynd dig væk, hvis det sker. Pas på dig og bevar roen ved at centrere dig selv.

Skytte22/11 - 21/12

Du vil have glæde af at meditere, lave vejrtrækningsøvelser eller lytte til stille musik i dagens løb. Det kan hjælpe dig med at bearbejde nogle intense følelser, som kommer til overfladen. Du vil også være en populær samtalepartner for venner, der har brug for en dybere, personlig samtale.


Stenbuk22/12 - 19/1

Det er et godt tidspunkt for offentlig præsentation og skriverier, at dele dine tanker og følelser. Det samme gælder i andre typer kommunikation - du foretrækker dog personlige diskussioner 
som fx samtaler om parforhold, børn og familierelationer. Så har du noget på hjerte, er det god timing.

Annonce:
Annonce: