Annonce:
Annonce:

Her er Zankas nye konkurrenter

Annonce:

Her er Zankas nye konkurrenter

Umiddelbart får Mathias Zanka Jørgensen fire konkurrenter, når han tiltræder i Huddersfield, der er rykket op i Premier League. Christopher Schindler ligner makkeren til Zanka, hvis han kan spille sig fast på holdet.

1. Christopher Schindler

Det var ham, der sørgede for det afgørende spark, så Huddersfield kom i Premier League. Han har imponeret i sidste sæson som en leder i forsvaret. Han er det klare førstevalg i det centrale forsvars højre side. Han blev hentet sidste sommer for rekordsummen 15 mio. kr. i 1860 München.

2. Michael Hefele

Den 26-årige stopper blev også hentet før sidste sæson i Dynamo Dredsen. Han har været Schindlers faste makker i sidste sæson med udgangspunkt som venstre stopper. Det er ham Mathias Zanka skal slå af for at få fast spilletid.

3. Mark Hudson

Den 35-årige kaptajn synger på sidste vers på højeste niveau. Han ventes i denne sæson at spille en langt vigtig rolle uden for banen som motivator og truppens samlingspunkt. Det betyder, at han vil få mange færre kampe i Premier League.

4. Jon Stankovic

Han kom til fra Dortmunds næstbedste mandskab før sidste sæson. Han spillede sjældent i Championship og er ude med en skade frem til 1. december. Den 21-årige slovener ligner langtfra en fast mand. I højere grad en breddespiller til truppen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: