Annonce:
Annonce:

Fakta FCK (Vardar)

Annonce:

Hvad sker der, hvis ...

FCK slår Vardar ud:

Henter københavnerne en samlet sejr over makedonerne, er én af sæsonens to målsætninger nået. I så fald er FCK nemlig sikret deltagelse i et europæisk gruppespil.

De vil være kvalificeret til playoff-runden til Champions League og oven i købet være seedet. Det betyder, at de ikke kan møde stærke hold som Olympiakos, Celtic, Salzburg og Ludogorets. I stedet skal den kommende modstander, hvis alle holder seedningen, findes blandt BATE, Legia Warszawa, APOEL, Maribor og Qarabag.

Vinder FCK også playoff-runden, er de klar til Champions Leagues gruppespil. Taber de, kommer de direkte i Europa Leagues gruppespil, hvor de enten vil være i øverste eller næstøverste seedningslag.

FCK ryger ud til Vardar:

Selv hvis det går galt mod de makedonske mestre, er FCK ikke færdige i Europa endnu. Den samlede taber af opgøret i 3. kvalifikationsrunde får en ekstra europæisk chance.

FCK vil i tilfælde af samlet nederlag ryge over i Europa League, hvor de vil indtræde i playoff-runden til gruppespillet. Københavnernes europæiske koefficient er så god, at de vil være seedede.

Det betyder, at de danske mestre vil undgå stærke klubber som Milan, Marseille og Zenit og i stedet få en modstander, som de - i hvert fald på papiret - vil være favoritter imod.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: