Annonce:
Annonce:

Kort om Zeidler

Annonce:

Gangbang-Zeidlers store nedtur

Det har været dybt at falde for Per Zeidler, siden den tidligere udvalgsformand og lokalpolitiker i Syddjurs Kommune og folketingskandidat for Liberal Alliance i 2017 blev taget med bukserne nede som en anden alfons, der tjente penge på at hyre prostituerede kvinder, som havde sex med snesevis af mænd på forskellige adresser rundt omkring i landet.

Sagen trak tæppet væk under Per Zeidlers politiske karriere og førte siden til skilsmisse fra moren til hans to voksne sønner. Zeidlers efterfølgende, personlige nedtur var på et tidspunkt så dyb, at han ifølge egne udtalelser til et lokalt medie overvejede selvmord.

Indtil afsløringen i Aarhus Stiftstidende var Per Zeidler en markant personlighed med sin lokalpolitiske profil i Syddjurs Kommune, men efter at sagen om sex-orgierne var blevet kendt i offentligheden vendte hans tidligere bysbørn i Rønde ham ryggen, og han er kun dukket op i medierne igen, fordi han tilsyneladende fortsatte sine ulovlige aktiviteter med at arrangere gangbang for liderlige mænd parate til at betale op til flere tusinde kroner for at have sex med en eller flere af Zeidlers prostituerede.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: