Brand slukket: Politiet undersøger

Brandsvæsnet i Slagelse har slukket ilden i en ejendom på Vestsjælland

Brandvæsnet var mødt talstærkt op på Slagelsevej mellem Vemmelev og Korsør. Se det her. Video: Per Rasmussen

Brandvæsnet har nu slukket ilden i en ejendom, og politiet skal derfor nu til at undersøge brandstedet.

Det sker efter, at det lokale brand- og redningsvæsen tidligere i dag blev kaldt til en ejendom på Slagelsevej mellem Vemmelev og Korsør på Vestsjælland.

Her lød politiets melding på Twitter:

'Landejendom Slagelse Landevej brænder. Politiet og brandvæsen er på stedet. Landevejen er grundet redningskøretøjer spærret, så find alternativ rute. Respekter venligst afspærringen og giv plads til yderligere redningskøretøjer. Der er pt. ikke yderligere info.'

Efterfølgende bekræftede vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at Kent Edvardsen, at efterforskere er på vej til stedet.

- Vores efterforskere er på vej til stedet for at få et mere præcist overblik. De skal undersøge, om der er foregået noget kriminelt, siger han.

Politiets efterforskere er på stedet. Den røde bil tilhører brandteknikerne. Foto: Per Rasmussen.
Politiets efterforskere er på stedet. Den røde bil tilhører brandteknikerne. Foto: Per Rasmussen.

- Vi har været i tvivl om omstændighederne og har derfor valgt at starte en efterforskning op med det samme, uddybede vagtchefen.

Der er meget politi og brandteknikere på stedet, oplyser Ekstra Bladets på stedet.

Overfor Ritzau beskrev Slagelse Brand og Redning, at liden havde godt tag i ejendommen:

- Det er et overtændt stuehus, vi kommer frem til. Vi slukker branden udefra på grund af brandens voldsomhed, siger indsatsleder Michael Gravgaard.

Foreløbigt ønsker politiet ikke at uddybe sagen yderligere, men tidligere i dag udtalte efterforskningsleder, Søren Ravn- nielsen:

- Jeg kan ikke sige noget endnu. Vi arbejder på at klarlægge, hvad der er op og ned på det, siger han umiddelbart efter klokken 10.30.

Hverken han eller vagtchefen ønsker at udtale sig om, hvorvidt personer er kommet til skade eller omkommet i forbindelse med branden.