Brutal klassetur: 10-årig voldtaget af skolekammerater

Grov klassetur i Tyskland endte med sex-overgreb på mindre-årig dreng, hvor krænkeren er en jævnaldrende dreng

Politiet i den tyske delstat Brandenburg samt de sociale myndigheder i Berlin efterforsker nu en sag, hvor en 10-årig dreng ifølge egen forklaring blev voldtaget af en ligeledes 10-årig klassekammerat, skriver avisen BZ.

Sagen udspandt sig kort før sommerferien, hvor skoleklassen, der i følge den tyske avis kommer fra en skole beliggende i et 'socialt brændpunkt' var taget ud til et slot beliggende i Uckermark.

Først halvanden uge efter turen betroede en ven til offeret sig til en af skolens socialarbejdere. Efterfølgende kom det frem, hvordan den unge gerningsmand, der har afghansk baggrund angiveligt forud for sexoverfaldet flere gange havde truet 'Vi knepper dig i dag'.

Senere samme dag blev offeret ifølge egen forklaring holdt fast af to elleve-årige, mens den ti-årige forbrød sig mod ham.

De to medgerningsmænd, der har syrisk og afghansk bagrund er nu sendt videre til andre skoler. Man overvejer nu, hvad der skal ske med den mistænkte ti-årige sexkrænker. Han er for ung til at at blive straffet.

Men samtidig erkender man, at han ikke længere kan blive på skolen, hvor han nu er bortvist fra. Han er i forvejen kendt for voldelig optræden overfor andre elever.

Også offeret vil ikke tilbage på sin gamle skole, skriver BZ.