Annonce:
Annonce:

Mand død efter bilangreb i Tyskland

En 73-årig mand har mistet livet, efter han og adskillige andre blev påkørt i et bilangreb i Heidelberg lørdag eftermiddag. Yderligere to personer er blevet udskrevet fra hospitalet

Se video fra stedet her, og hør Norbert Schaetzle fra Heidelberg Politi udtale sig om sagen, hvor han forklarer, at gerningsmanden er såret (Video DNF)
Annonce:

En alvorligt såret fodgænger er død af sine kvæstelser, efter en gerningsmand lørdag eftermiddag kørte i en menneskemængde i den tyske by Heidelberg.

Det oplyser tysk politi i en pressemeddelelse.

Den afdøde er en 73-årig mand med tysk statsborgerskab. De to andre tilskadekomne er en 32-årig østrigsk statsborger og en 29-årig kvinde fra Bosnien-Hercegovina. Begge er blevet udskrevet fra hospitalet.

Skudt af politiet
Gerningsmanden, en 35-årig mand, kørte kort før klokken 16 ind i en menneskemængde tæt ved et indkøbscenter på Bismarckplatz. Bevæbnet med en kniv flygtede han 300 meter til fods.

Da manden ikke ville slippe kniven, skød og sårede politiet ham. Gerningsmanden betegnes som hårdt såret, og han er nu indlagt på hospitalet.

Myndighederne i den tyske by har endnu ikke udtalt sig om et muligt motiv, men ifølge politiet er der ikke tale om et terrorangreb.

Bilangreb i Tyskland: Tre såret  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: