Ny IKEA-butik åbner i København

Det bliver ikke en klassisk en af slagsen

Foto: Philip Davali
Foto: Philip Davali

Et såkaldt 'showroom' bliver IKEA's indtog i København, når dørene til deres nyeste butik slår op på Vesterbrogade 65 efter sommerferien.

Det skriver IKEA i en pressemeddelelse.

Det bliver dog ikke en IKEA-butik i den klassiske forstand, der åbner i København.

'Vi vil gerne gøre det nemt og bekvemt for kunderne at komme til IKEA og få hjælp til at planlægge og bestille køkken og garderobeløsninger. Det har længe været vigtigt for os at komme tættere på københavnerne,' udtaler Johan Laurell, adm. direktør i IKEA Danmark, i pressemeddelelsen.

'Vi er enormt glade for, at kunderne synes, vi har et attraktivt sortiment, og vi har i dag en meget stor efterspørgsel på planlægning og køb af køkken og garderobeløsninger i både Gentofte og Taastrup. Det er den efterspørgsel, vi nu imødekommer med etableringen på Vesterbrogade.'

Fakta om ny IKEA-butik på Vesterbro

  • Adresse: Vesterbrogade 65
  • Størrelse: 500 m2
  • Udstilling: Køkken og garderobeløsninger
  • Fokus: Inspiration, rådgivning, planlægning og bestilling af køkken og garderobemøbler.
  • Mulighed for bestilling af produkter fra IKEAs øvrige sortiment

Kilde: IKEA

Mere IKEA i København
Den nye IKEA-butik kommer i forlængelse af nyheden om, at der åbner et nyt varehus på Kalvebod Brygge - det vides dog ikke endnu, hvornår det åbner.

'Vi har fortsat ambitiøse planer for et varehus på Kalvebod Brygge. Det er en del af vores planer om at skabe et nyt IKEA, hvor vi er tættere på københavnerne og inspirerer dem til at leve et mere bæredygtigt liv derhjemme,' siger Johan Laurell i pressemeddelelsen.

I den engelske by Tottenham har de en lignende showroom-butik Foto: IKEA
I den engelske by Tottenham har de en lignende showroom-butik Foto: IKEA
 

Det er som nævnt ikke en IKEA-butik i den klassiske forstand. Det vil ikke være muligt at købe klassiske varer som glas og porcelæn, lys, servietter eller håndklæder - der må man væbne sig med tålmodighed til, at varehuset åbner på Kalvebod Brygge.