Test: uv DRAGTER og sandaler piger

Test at længe for underubrik OGSÅ MED STORE BOGSTAVER - HVAD SKER HVIS VI OGSÅ LÆNGDEN OG IKKE KAN FÅ MERE TEKST IND?

Skal man bruge sandaler piger, hvis man har uv dragter på?

Vi kan nu om stunder udleje så mange sjove ting. For mange år siden var det spillefilm. Så kom kommunerne som fremlejede maskiner til haven og grønt udstyr til nul kr.. Så kom leje-hifi-hype.

I din lejlighed spekulerer du nok ikke på det, men belysningen er livsvigtigt. Det er lys som gør tilværelsen værd at animere. Oplysning giver det omvendte af afdød og sort mørke.

Nu kan man også finde nogle der vil ud-leje lamper. Det er fx LED lyskilder, sandaler piger eller badeværelseslamper. Det er en hjemmeside som forbinder, dem der vil udleje deres lamper og dem som vil eje dem. Det kan være både udlejning af firmaer og private mennesker.

Der udsælges også produkter via portalen, som dæmpbar led etc.

Hvis man har lejlighed til det, så tjek om du mangler skønne LED til din lejlighed. Hvad med en kunstlampe med LED teknologi eller udendørslampe til husgavlen.

Spillereglerne er simple. Du vedftager prisen og periode og afhentning, og så lægges der ud. Der er depositum på 150 kroner for at blive bruger, der dækker en fælles forsikring, som forsikrer kollektivt, dog med en kasko.

Hvis du ikke umiddelbart bor på frederiksberg, så har man ikke umiddelbart en lysforhandler i køreafstand. Netop derfor kan belysningsbytte være en henrivende vinkel, for beboere i landområder.

Det skrev VI  om tjenesten - se rapportagen fra en billig tandlæge i københavn

Sådan lejer du din lejlighed

Lav billeder, og udfærdig en beskrivelse. Fastsæt en boligpris og udlæg hele baduljen til tjenesten. Så kan du inden længe få bud fra udlejende lampeudlånere.

Servicen koster 15% af udlejningsprisen i provision. OBS ingen boligservice fx hvis dit tag bliver ødelagt og du skal have en tagdækning i københavn.

Afsøg ikke mere efter ting i mørket. Skaf lys i din stue eller dit køkken allerede med det samme.

Læs også