Gå til ekstrabladet.dk Log ind for abonnenter

Se alle kampe live eller on demand på eb.dk

Følg dit hold, støt din klub.

Fodbold i 2. division er totalt lokalt og fodbold uden filter. Ekstra Bladet viser alle kampene i samarbejde med klubberne, så med et abonnement på Ekstra Bladet+ kan du se alle kampe - hvor du vil og når du vil.

Særpris til fans af 2. division

Spar 50% - få et 3 mdr.-abonnement til kun 118,50 kr. Normalpris er 237 kr. Med et abonnement støtter du samtidig din klub med kolde kontanter.

Få den fulde oplevelse med
Ekstra Bladet+

Første kvartal118,50 kr.

Herefter 237 kr. pr. kvartal.Ingen binding: Opsig, når du vil.

Endnu mere sport med Ekstra Bladet+

Helt tæt på med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet+ er abonnementet, der sikrer dig både bredde og dybde. Du kommer helt tæt på det, der optager danskerne – kriminalstof, sport, underholdning, samfund og sundhed – og vi både underholder og opdaterer dig med indhold, du ikke får andre steder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Ekstra Bladet+?

Med et abonnement på Ekstra Bladet+ får du endnu mere Ekstra Bladet. Du får indhold og vinkler, du ikke finder andre steder. Du får adgang til Mit Ekstra Bladet. Her samler vi løbende dagens vigtigste historier, giver dig mulighed for at følge emner, du er særligt interesseret i, gemme artikler mv. Som +kunde får du det hele med.

Hvad koster et abonnement på Ekstra Bladet+?

Ekstra Bladet+ koster 79 kr. pr. måned. Abonnementet er løbende, indtil du vælger at stoppe det.

 

Hvordan opsiger jeg?

Du kan nemt opsige dit abonnement på Mit Ekstra Bladet. Der er ingen bindingsperiode. Hvis du stopper dit abonnement, er det kun aktivt i den periode, du har betalt for.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Ekstra Bladet+, så ring på telefon 7021 0313. På hverdage er vi ved telefonen mellem kl. 8 og 15. Lørdag og søndag fra kl. 8 til 12. Du kan også sende en mail til plus.support@eb.dk.