Kom med til årets vildeste realityfest

Ekstra Bladet sender eksklusivt det vanvittige, frække og bizarre show live, og du kan få lov til at komme helt tæt på alle dine favorit realitystjerner, når årets priser uddeles 18. januar 2023 til Reality Awards.

Følg med i alt fra den røde løber til det hæsblæsende show og den våde efterfest direkte fra Cirkusbygningen i København.

Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Ekstra Bladet+?

Med et abonnement på Ekstra Bladet+ får du adgang til alle artikler på ekstrabladet.dk. Du får ekstra viden og indsigt om dagens store samtaleemner. Du får gode råd til, hvordan du kan forbedre din privatøkonomi, får bedre resultater fra din træning, lykkes med vægttabet og genfinder gnisten i soveværelset. Du får et unikt indblik i den kriminelle underverden. Og kommer med de steder, der normalt er lukket for offentligheden.

Hvad koster et abonnement på Ekstra Bladet+?

Ekstra Bladet+ koster 79 kr. pr. måned. Der er ingen binding, så du kan opsige abonnementet til udgangen af din betalte periode.


Hvordan opsiger jeg?

Du kan nemt opsige dit abonnement via din profil på ekstrabladet.dk. Ingen lange formularer eller telefonkøer. Blot et enkelt klik – præcis som det bør være.Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Ekstra Bladet+, så ring på telefon 7021 0313. På hverdage er vi ved telefonen mellem kl. 8 og 15. Du kan også sende en mail til plus.support@eb.dk.

Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind