Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Ekstra Bladets podcasts samlet ét sted

Som Ekstra Bladet+ kunde har du nu adgang til alle vores podcasts. Du kan begynde at lytte allerde nu til store lytterhits som Bandeland, Blodbold, Vi ejer natten, Q&CO og meget mere. Der kommer flere unikke podcasts til, så bliv hængende.

Se Coppa Italia Frecciarossa

Med Ekstra Bladet+ kan du eksklusivt se alle kampe fra Coppa Italia Frecciarossa live på ekstrabladet.dk

Mere underholdning i hverdagen med Ekstra Bladet+

Tag en pause fra studiet, jobbet eller bare hverdagens stress og jag med disse sjove spil designet til at give et lille underholdende pusterum til vores Ekstra Bladet+ brugere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Ekstra Bladet+?

Med et abonnement på Ekstra Bladet+ får du adgang til alle artikler på ekstrabladet.dk. Du får ekstra viden og indsigt om dagens store samtaleemner. Du får gode råd til, hvordan du kan forbedre din privatøkonomi, får bedre resultater fra din træning, lykkes med vægttabet og genfinder gnisten i soveværelset. Du får et unikt indblik i den kriminelle underverden. Og kommer med de steder, der normalt er lukket for offentligheden.

Hvad koster et abonnement på Ekstra Bladet+?

Ekstra Bladet+ koster 79 kr. pr. måned. Der er ingen binding, så du kan opsige abonnementet til udgangen af din betalte periode.


Hvordan opsiger jeg?

Du kan nemt opsige dit abonnement via din profil på ekstrabladet.dk. Ingen lange formularer eller telefonkøer. Blot et enkelt klik – præcis som det bør være.Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Ekstra Bladet+, så ring på telefon 7021 0313. På hverdage er vi ved telefonen mellem kl. 8 og 15. Du kan også sende en mail til plus.support@eb.dk.

Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind