Gå til ekstrabladet.dk Log ind for abonnenter

Få den fulde oplevelse med
Ekstra Bladet+

For79 kr./md.

Ingen binding: Opsig, når du vil.

Nyt i Ekstra Bladet+

Med Ekstra Bladet+ får du endnu mere krimi, forbrug, sundhed, underholdning og sport. Er du nysgerrig efter, at se de seneste artikler fra Ekstra Bladet+, så  kan du se mere nedenfor.

Nyt i Ekstra Bladet+

Endnu mere krimi med Ekstra Bladet+

Du får indblik i Danmarks hemmelige, kriminelle miljøer og vi tager dig med ind i retslokalerne, så du får historierne fra landets største kriminalsager.

Endnu mere krimi med Ekstra Bladet+

Endnu mere sport

Sport handler ikke bare om det, der foregår mellem stregerne. Sport er også spillet bag kulisserne. Det er her, de helt store magtkampe udspiller sig, og de vigtige beslutninger tages.

Endnu mere sport med Ekstra Bladet+

Endnu mere sundhed

Med udgangspunkt i personlige historier fra andre danskeres liv guider vi dig til, hvordan du med enkle tips og tricks kan nå dine mål.

Endnu mere sundhed med Ekstra Bladet+

Endnu mere underholdning

Vi dækker det kulørte univers med kant, humor og holdning til dig der har en særlig interesse for kendisser, reality, tv og musik.

Endnu mere underholdning med Ekstra Bladet+

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Ekstra Bladet+?

Med et abonnement på Ekstra Bladet+ får du endnu mere Ekstra Bladet. Du får indhold og vinkler, du ikke finder andre steder. Du får adgang til Mit Ekstra Bladet. Her samler vi løbende dagens vigtigste historier, giver dig mulighed for at følge emner, du er særligt interesseret i, gemme artikler mv. Som +kunde får du det hele med.

Hvad koster et abonnement på Ekstra Bladet+?

Ekstra Bladet+ koster 79 kr. pr. måned. Abonnementet er løbende, indtil du vælger at stoppe det.

 

Hvordan opsiger jeg?

Du kan nemt opsige dit abonnement på Mit Ekstra Bladet. Der er ingen bindingsperiode. Hvis du stopper dit abonnement, er det kun aktivt i den periode, du har betalt for.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Ekstra Bladet+, så ring på telefon 7021 0313. På hverdage er vi ved telefonen mellem kl. 8 og 15. Lørdag og søndag fra kl. 8 til 12. Du kan også sende en mail til plus.support@eb.dk.