Konkurrencen er slut

Den heldige vinder får direkte besked d. 1. juni 2022.

Konkurrencebetingelser

Deltagelse

For at deltage i konkurrencen skal du have en Medielogin-konto. For at oprette en konto skal du være 13 år eller ældre og godkende vilkårene for Medielogin og JP/Politikens Hus’ privatlivspolitik.

Ansatte i JP/Politikens Hus må ikke deltage. En bruger kan kun deltage i konkurrencen én gang, og ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Ekstra Bladet sig retten til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Procedure

Konkurrencen løber fra 5. maj 2022 til og med 26. maj 2022

Vinderen vil blive udtrukket tilfældigt d. 1. juni ud fra alle brugere, der har oprettet sig eller logget ind på konkurrence-siden. Vinderen kontaktes direkte vha. e-mailadresse benyttet til oprettelse. Vinderens navn offentliggøres på denne side.

Præmien sendes direkte til vinderen. Vi sender ikke præmier til udenlandske adresser. I fald en vinder har en udenlandsk adresse, skal præmien sendes til en adresse i Danmark. Ellers trækkes en ny vinder. Hvis vinderen ikke svarer inden for 14 dage, trækkes der en ny vinder.

Præmien

Præmien består af 1 stk. Apple iPad 2021 64GB Wi-Fi til en værdi af 2855 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre.

Udbyder

Konkurrencen udbydes af:

Ekstra Bladet
Rådhuspladsen 37
1785 København V
CVR nr. 26 93 36 76