Gå til ekstrabladet.dk Log ind for abonnenter

Følg forårets sport med Ekstra Bladet+

Det er forår, og Superligaen går ind i slutspillet med garanti for masser af spænding på banen og i kulissen. Stig Tøfting kommenterer hver spillerunde, og du får indblik i Superligaens lønkonger.

Vi følger de danske spillere i udlandet og glæder os over, at vi kan vise dig finalerne i Copa del Rey i april, hvor Martin Braithwaithe er i den ene finale med FC Barcelona.

3. april kl. 21.30: Athletic Club-Real Sociedad
17. april kl. 21.30: FC Barcelona-Athletic Club

Herhjemme spiller 2. division igen, så du kan følge din klub og se alle kampene live. Kampene vises i samarbejde med alle 24 klubber. Det er totalt lokalt og fodbold uden filter.

Formel 1-racerne er på vej ud af pitten, og selvom det bliver uden Kevin Magnussen, følger vi den nye tæt. Der bliver med garanti masser af spænding til jer, der elsker motorsport.

Bestil Ekstra Bladet+ kun 79 kr./md.

Få den fulde oplevelse med
Ekstra Bladet+

For79 kr./md.

Ingen binding: Opsig, når du vil.

Endnu mere sport med Ekstra Bladet+

Helt tæt på med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet+ er abonnementet, der sikrer dig både bredde og dybde. Du kommer helt tæt på det, der optager danskerne – kriminalstof, sport, underholdning, samfund og sundhed – og vi både underholder og opdaterer dig med indhold, du ikke får andre steder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Ekstra Bladet+?

Med et abonnement på Ekstra Bladet+ får du endnu mere Ekstra Bladet. Du får indhold og vinkler, du ikke finder andre steder. Du får adgang til Mit Ekstra Bladet. Her samler vi løbende dagens vigtigste historier, giver dig mulighed for at følge emner, du er særligt interesseret i, gemme artikler mv. Som +kunde får du det hele med.

Hvad koster et abonnement på Ekstra Bladet+?

Ekstra Bladet+ koster 79 kr. pr. måned. Abonnementet er løbende, indtil du vælger at stoppe det.

 

Hvordan opsiger jeg?

Du kan nemt opsige dit abonnement på Mit Ekstra Bladet. Der er ingen bindingsperiode. Hvis du stopper dit abonnement, er det kun aktivt i den periode, du har betalt for.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Ekstra Bladet+, så ring på telefon 7021 0313. På hverdage er vi ved telefonen mellem kl. 8 og 15. Lørdag og søndag fra kl. 8 til 12. Du kan også sende en mail til plus.support@eb.dk.