Test din viden om Formel 1

Vind en tur på bane i en Lamborghini

Vi fejrer starten på 2021-sæsonen af Formel 1. Test din viden i F1-quizzen og deltag i konkurrencen om at køre i en Lamborghini, når du siger ja til, at Ekstra Bladet må kontakte dig med nyheder og tilbud.

DELTAG HER

Held og lykke!

Ekstra Bladet

 

Konkurrencevilkår

Quiz med fra 3/3/2021 til 3/4/2021, og deltag i konkurrencen om at køre en Lamborghini på bane til en værdi af 2.495 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Bemærk, at du skal have et gyldigt kørekort for at kunne indløse præmien.

Der trækkes lod blandt alle deltagere. Du kan deltage én gang. Det er gratis at deltage. Du skal mindst være 18 år. Ansatte i JP/Politikens Hus må ikke deltage.

Vindere trækkes mandag 5. april og bliver kontaktet direkte samme dag samt offentliggøres på eb.dk/konkurrencer. Vi sender ikke præmier til udenlandske adresser. I så fald en vinder har en udenlandsk adresse, skal præmien sendes til en adresse i Danmark – ellers trækkes en ny vinder. Har vinderen ikke svaret inden 14 dage, efter at vinderen er blevet kontaktet af Ekstra Bladet, forbeholder Ekstra Bladet sig retten til at finde en ny vinder.

Konkurrencen afholdes af Ekstra Bladet, Rådhuspladsen 37, 1785 København V, telefon: 33 11 13 13, e-mail: kundeservice@eb.dk. CVR nr. 26 93 36 76. Læs, hvordan vi behandler de oplysninger, du afgiver i forbindelse med konkurrencen, i vores privatlivspolitik.