10-årig dreng omkommet i drukneulykke

En 10-årig dreng er lørdag eftermiddag druknet ved Ringsjöstrands camping ved Hörby i Sverige

Følg Krimi

Politi, redningstjeneste, ambulancer samt redningshelikopter blev sendt til en campingplads nær Östra Ringsjön i Sverige, da der blev slået alarm om, at en dreng var forsvundet.

Det lykkedes med hjælp fra folk i området at finde drengen, der blev fragtet til sygehuset. Hans liv stod dog ikke til at redde.

Det skriver blandt andet de to svenske medier Aftonbladet og Expressen.

- Der var ingen reaktion fra ham, da vi forsøgte genoplivning. Han har været i vandet længe, fortæller Leif Svensson, redningsleder på stedet.

Politiet fik en melding om en mulig drukneulykke ved badeområdet ved Ringsjöstrands camping i Hörby klokken 16:50 lørdag eftermiddag, men først klokken 17:24 fandt de den savnede person.

De mistænker ikke, at der skulle ligge en kriminel handling bag ulykken. Der var flere badegæster til stede ved badeområdet, men ingen så tilsyneladende, at drengen var i problemer. De var dog til stor hjælp for politiet, da de hjalp til med at finde ham.

- Tak til dem som kæmpede hårdt for at redde drengens liv. Vi fik meget hjælp fra folk med at lede efter drengen fra folk, der var der, siger redningstjenestens indsatsleder Johan Nilsson.

Politiet oplyser, at de pårørende er underrettet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind