Annonce:
Annonce:

10 års uopklarede drab: Deres morder er fortsat på fri fod

29 mennesker er i løbet af de seneste 10 år blevet slået ihjel, uden at en drabsmand er sat bag lås og slå - senest tre unge mænd, som blev likvideret i en lejlighed på Frederiksberg. Få overblikket over drabssagerne her

Annonce:
Følg Krimi

Familien er desperate efter svar: Hvorfor skulle Jonathan dø?

29 gange i de seneste 10 år er en drabsmand - i hvert fald indtil videre - sluppet af sted med at slå en eller flere mennesker ihjel i Danmark.

Det viser en opgørelse, Ekstra Bladet har lavet over drab begået fra 2006 til i dag.

Et af seneste uopklarede drab er det såkaldte trippeldrab fra Frederiksberg, hvor tre unge mænd blev skudt og dræbt i en lejlighed på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg. Her lå de ifølge politiet og sov, da to gerningsmænd trængte ind og skød vildt omkring med en pistol og et haglgevær.

Drabet på Phillip Rasmussen, Mike Vinther og Suhaib Jaffar trækker ifølge Ekstra Bladets oplysninger tråde til en konflikt, en eller flere af de dræbte unge mænd havde med Bandidos-rockere i tiden op til drabet.

Ondt blod bag trippeldrab: Rockerkonflikt forud for likvidering

Annonce:

Derudover tæller listen over drabsmænd på fri fod Halloween-morderen, der dræbte 71-årige Lone Søndergaard i hendes opgang i Lyngby 31. oktober 2014. I den sag blev en 45-årig mand ellers anholdt og fængslet et år efter drabet, men beviserne var ikke nok til at holde ham bag tremmer.

Også drabet på 19-årige Jonathan Taboryski, som blev skudt i hovedet på Høje Gladsaxe Torv i 2013, er endnu uopklaret - og det samme gælder drabet på en anden Jonathan, nemlig Jonathan Holst Nielsen, som i april i år blev fundet død i en mergelgrav ved Herlufsmagle - bagbundet, skudt og efterladt, formentlig flere måneder før.

Politi uden spor af center-morder

Heller ikke familierne til Cem Aydin, Vivi Inger Kristensen, Henrik Pedersen, Heidi Charlotte Abildskov og 19 andre har fået ro i sjælen med visheden om, at den person, der dræbte deres elskede, er bag lås og slå.

Annonce:

I enkelte sager er den hovedmistænkte dog anholdt og fængslet i udlandet og søgt udleveret til Danmark, men det er endnu ikke sket. Det gælder blandt andet i sagen om knivdrabet på den 21-årige jurastuderende Jonas Thomsen Sekyere, som blev slået ihjel på natklubben Bakken i Kødbyen.

Få hele overblikket over de 29 drabsager - fordelt på 27 punkter grundet det tredobbelte drab på Frederiksberg - på kortet herunder.

Zoom og klik på de røde på de røde punkter for at læse mere om hver sag

Familien er desperate efter svar: Hvorfor skulle Jonathan dø?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: