11-årig pige sigtet: Bankede baby ihjel

En kun to måneder gammel pige mistede livet i Ohio fredag - i går sad gerningsmanden, en 11-årig pige, foran en dommer

Lille Zuri blev kun to måneder gammel. (Privatfoto)
Lille Zuri blev kun to måneder gammel. (Privatfoto)

En ualmindelig tragisk sag har ramt den lille by Wickliffe i den amerikanske stat Ohio. En kun 11-årig pige var mandag i retten i Wickliffe, Ohio  - sigtet for at have banket to måneder gammel baby ihjel.

Det skriver CNN.

Drabet skete fredag, hvor pigens mor passede den to måneder gamle Zuri Whitehead for en veninde. Da hun faldt i søvn på sofaen, tog den 11-årige pige babyen med ovenpå - og 45 minutter senere vækkede hun sin mor og fortalte, at der var noget galt med den lille pige.

Skal mentalundersøges
Pigen blev kørt på hospitalet, men hendes liv stod ikke til at redde. Hun døde under operationen. Ifølge retsmedicinerne, der obducerede pigen, havde hun svære skader på hjernen, leveren, nyrerne og milten.

Den 11-årige pige, der ankom til retten med lænker om fødderne, blev fremstillet i en særlig ungdomsdomstol. Her blev hun spurgt, om hun forstod, hvad hun var sigtet for - det svarede hun ja til. Dommeren besluttede herefter, at hun skal mentalundersøges, inden hun skal for en dommer igen.

Chokeret politi
- Vi har svært ved at forstå, hvad der er sket her. Man ser næsten aldrig sådan noget, siger politiinspektør Randy Ice ifølge CNN og tilføjer:

- Vi prøver at finde ud af, hvad der kan motivere nogen til at gøre sådan noget. Indtil videre har vi ikke fundet et svar.

Pigens mor og andre familiemedlemmer var til stede i retten og havde svært ved at holde tårerne tilbage. Pigen blev efter retssagen ført tilbage til Lake County Juvenile Detention Center - et ungdomsfængsel - hvor hun også vil kunne afsone sin dom, når den engang falder.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri