11-årige Niclas forsvundet i morges: Kom aldrig i skole

Cyklede af sted til skole. Siden har ingen set ham

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

11-årige Niclas Jensen er forsvundet fra sin bopæl i Birgittelyst ved Viborg og har været væk siden torsdag morgen.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi, som efterlyser hjælp fra offentligheden til at få Niclas Jensen fundet og bragt hjem til bopælen.

Niclas Jensen blev sidst set, da han cyklede af sted mod Hald Ege Skole. Men han dukkede aldrig op på skolen, oplyser politiet.

Drengen er 150 cm., almindelig af bygning og mørklødet i huden. Han var iført lyseblå vinterjakke med mørkeblåt skulderparti og hætte, grønne joggingbukser, grøn skoletaske, grøn cykelhjelm og kørte på en blå cykel.

Niclas Jensen har ifølge politiet hverken kontaktet sin familie eller sine kammerater.

- Drengen er anbragt frivilligt hos en plejefamilie. Her havde man en kontrovers i aftes. Til morgen da han cyklede af sted til skole, kørte han ikke ned til det sted, hvor han plejer, for at mødes med to kammerater. Han har ikke en telefon med sig, og han er ikke på de sociale medier. Så det er lidt op ad bakke, siger Jens Claumarch, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Midt- og Vestjyllands Politi har nu taget kontakt til Østjyllands Politi, som vil køre forbi drengens biologiske familie i Aarhus og hans kammerater på det sted for at høre, om de har hørt eller set noget.

- Han kan være taget med noget offentlig befordring jo, siger vagtchefen, som fortæller, at der indtil videre ikke er noget konkret, der tyder på, at drengen skulle være blevet udsat for noget kriminelt.

Har man oplysninger om Niclas Jensen og hans færden, bedes man kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på tlf.: 114.