Annonce:
Annonce:

12-årig forsøgt bortført: Nye oplysninger om gerningsmænd

To mænd holdt ind og greb fat i pigen, da hun kom cyklende til skole

Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

En 12-årig pige var på vej til skole torsdag morgen, da to personer i en rødbrun bil forsøgte at gribe fat i hende på Orenæsvej i Næstved og hive hende ind i bilen.

Det lykkedes dog pigen at slippe væk og løbe fra stedet.

Episoden har medført en omfattende efterforskning, og Sydsjællands og Lolland Falsters Politi fortæller nu, at den ene gerningsmand kan have en skade i ansigtet, som han fik ved episoden torsdag. Mændene talte gebrokkent engelsk.

Desuden har efterforskningen tilvejebragt flere oplysninger om bilen, der beskrives som rødbrun med tonede ruder. Den havde formentlig en bule ved den højre forlygte.

Episoden skete torsdag morgen omkring klokken 8.10 på Orenæsvej, hvor den 12-årige pige kom kørende på cykel, da bilen holdt ind og greb fat i hende.

Politiet har blandt andet sikret videomateriale og afsøgt området grundigt.

Annonce:

- Og så har vi talt med over 60 personer, fortæller vicepolitiinspektør Rune Nilsson fra afdelingen for personfarlig kriminalitet i Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi.

Han understreger, at man endelig ikke må tøve med at kontakte politiet, hvis man har oplysninger, som man mener, at politiet kan bruge.

- Intet er for småt, og vi vil hellere have for mange oplysninger end for få, siger han og tilføjer, at det for eksempel kan være, hvis man har set eller hørt noget i relation til hændelsen, eller at man måske ligger inde med små, private mobiloptagelser fra torsdag morgen i det område, der er tegnet op på dette kort.

Politiets mobile politistation har fra morgenstunden været i området, for bl.a. at skabe tryghed.

- Det er klart, at en hændelse som denne, skaber stor utryghed. Derfor har vi folk på stedet, som er klar til at få en snak med alle dem, der har brug for det. Her kan man komme af med både bekymringer og oplysninger, siger Rune Dahl Nilsson.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: