Annonce:
Annonce:

13-årig myrdet med skud: To 12-årige drenge også såret

En voldsom skudepisode i USA kostede en 13-årig dreng livet - fem andre helt unge blev også såret 

Politiet holdt i søndags et pressemøde om den meget omtalte skudepisode i USA, der kostede en kun 13-årig dreng livet og sårede fem andre helt unge mennesker. Foto: Ritzau Scanpix.
Politiet holdt i søndags et pressemøde om den meget omtalte skudepisode i USA, der kostede en kun 13-årig dreng livet og sårede fem andre helt unge mennesker. Foto: Ritzau Scanpix.
Annonce:
Følg Krimi

En stor gruppe teenagere blev beskudt med skarpe skud udenfor et danse-institut natten til søndag i en forstad til den amerikanske storby Baltimore. En kun 13-årig dreng blev dræbt af skud, mens fem andre helt unge blev såret.

Politiet leder stadig efter gerningsmændene til den voldsomme skudepisode, der fandt sted, da de unge mennesker omkring midnatstid forlod et arrangement på danse-instituttet 'Triple Threat Elite Dance Studio'. Herefter blev gruppen ifølge politiet i Baltimore konfronteret af adskillige gerningsmænd. Der opstod et skænderi foran danse-instituttet, og gerningsmændene affyrede adskillige skud mod gruppen af helt unge mennesker. Gerningsmændene flygtede med det samme fra stedet.

Det skriver CNN

Politiet i Baltimore har også lagt et opslag ud på Facebook om den voldsomme skudepisode:

Annonce:

Det var den 13-årige Rickie Tyrone Forehand, der blev myrdet foran danseinstituttet. Han blev erklæret død på stedet. De to andre ofre er to 12-årige drenge, en 14-årig pige, en 14-årige dreng samt en 19-årig ung mand. Alle fem blev i ambulancer kørt til et nærliggende hospital, hvor de blev behandlet for ikke livstruende skader. Samtlige fem sårede blev udskrevet fra hospitalet i løbet af søndagen.

Politiet i Baltimore har udlovet en dusør på 2000 dollars for oplysninger, der kan medvirke til anholdelse af gerningsmændene. Johnny Olszewski fra Baltimore County lagde søndag et opslag ud på Twitter, hvor han skrev følgende:

'Denne episode med grov vold med skydevåben er chokerende og skræmmende. Der er ingen plads til den slags i vores samfund, og vi nægter at tillade, at det bliver normalt. Jeg vil nu sammen med borgerne i Baltimore bede for Rickie Tyrone Forehands familie samt en fuldstændig helbredelse af de andre fem ofre for skudepisoden'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: