14-årig frygtede nøgen-video på YouTube: Afpresset og voldtaget igen og igen

23-årig tiltalt for voldtægter mod teenage-pige, der frygtede, at han ville offentliggøre en nøgen-video

Den 23-årige havde en stribe profiler på Facebook, også falske, som han ifølge tiltalen brugte til at tvinge pigen til sex. Privatfoto.
Den 23-årige havde en stribe profiler på Facebook, også falske, som han ifølge tiltalen brugte til at tvinge pigen til sex. Privatfoto.

Med trusler om at offentliggøre en nøgen-video af en 14-årig pige på Facebook og YouTube pressede en 23-årig mand gang på gang pigen til sex.

'Frække billeder eller knalde. Vælg nu - eller youtube', lød en af truslerne.

Hun håbede hver gang at slippe ud af kniben, men i stedet skruede den 23-årige op for truslerne, og han stillede flere og flere krav om sex. Han truede også med at dræbe pigen og hendes mor.

Sådan lyder tiltalen mod den 23-årige, der nægter sig skyldig, når han senere på måneden stilles for retten i Næstved. Her er han tiltalt for voldtægter, voldtægtsforsøg, ulovlig tvang og trusler på livet.

Gennem to år fra pigen var 14 til hun var 16, bøjede hun sig for truslerne og lod sig voldtage gang på gang, lyder anklageskriftet. Overgrebene skete i perioden fra maj 2013 til marts i år.

Der er rejst tiltale for 20 kriminelle forhold og det 15 sider lange anklageskrift beskriver i detaljer den chat-korrespondance på Facebook, hvor pigen blev afpresset og truet.

Pigens mareridt sluttede først den 23. marts i år, hvor den 23-årige blev anholdt af Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi og varetægtsfængslet. Det er han stadig.

Var bange for at blive gravid
I meget direkte sprogbrug fortæller den 23-årige, ifølge tiltalen, hvad han vil gøre ved pigen, og hvad hun skal gøre ved ham. Voldtægterne skete blandt andet i en park i Ruds Vedby og forskellige steder i Sorø.

Pigen forsøgte gang på gang at undgå at mødes med den 23-årige eller udskyde deres møder.

Det fik ham til at skrue op for sine krav, da pigen 'ville vente til efter jul'. Han forlangte nu, at de skulle have samleje fire gange, og da pigen ikke svarede ham blev kravet til seks og så syv 'knald' - og uden kondom. Men pigen var rystende angst for at blive gravid og svarede: 'Nej vil ik risikere at blive gravid'.

Den 23-årige oprettede også falske profiler på Facebook og Skype, hvor han tog kontakt med den nu 15-årige pige.

Fra en falsk profil på Facebook, 'Henrik Hansen', bildte han pigen ind, at der stadig eksisterede en videooptagelse af hende - så hun følte sig presset til at kontakte den 23-årige for at tilbyde ham sex.

Tag en veninde med
Han pressede pigen til at sende intime billeder af sig selv, så han kunne se om hun stadig så godt ud: 'Vil se det hele ordentligt og din fisse', skrev manden. Han forsøgte også at overtale den 15-årige til at skaffe en veninde, der kunne være med næste gang pigen skulle 'afdrage' med sex:

' Tja, var I to, så er det jo to knald, der forsvinder ad gangen, skrev den 23-årige, ifølge tiltalen.

Anklageskriftet omfatter mindst seks voldtægter og fire forsøg samt et tilfælde af 'Skype-sex', hvor den 23-årige via video-forbindelsen på nettet fik pigen til at tilfredsstille sig selv, mens han onanerede foran web-kameraet.

Det lykkedes ham også, ifølge anklageskriftet, at tvinge pigen til at sende flere nøgenfotos af sig selv med truslen om at offentliggøre nøgen-videoen på Facebook eller YouTube. Billederne blev blandt andet sendt via SnapChat.

Den 23-årige oprettede falske profiler på Facebook i pigenavne, hvor 'pigerne' tog kontakt til den forurettede pige og forsøgte at få hende til at føje mandens krav.

Presset gennem falske profiler
Gennem fire andre falske profiler på Facebook blev pigen bildt ind, at nøgenbillederne af hende florerede på nettet:

 - Du er godt klar over, der er blevet fundet nogen frække videoer på Skype, som vil blive lagt på Facebook, lød det blandt andet. Og den falske profil 'Fgserg Gsgsg' skrev: - Pænt gode billeder lige til at printe ud og hænge på på din skole.

Hele formålet med presset fra de falske profiler var, at pigen skulle genoptage kontakten med den 23-årige og føje ham, mener anklagemyndigheden.

Den 23-årige er også tiltalt for mordtrusler, idet han på sin ene facebook-profil skrev: - Jeg overvejer at slå dig ihjel. Og overvejer det meget endda. Tager gerne de 16 år, det nu er. Ifølge tiltalen truede han også med at 'få nogen til at gå mod din mor'.

Retten i Næstved har afsat to dage til sagen.