14-årig pige forsvundet: - Hun var lidt ked af det hele

Nordjyllands Politi efterlyser hjælp til at finde en 14-årig pige, der forlod sit hjem fredag eftermiddag

Ved du noget, eller har du tip? Skriv en sms til 1224 (alm. takst) eller mail til 1224@eb.dk

14-årige Isabella har været savnet, siden hun fredag eftermiddag forlod opholdsstedet Vesterlund i Aalborg, og nu går Nordjyllands Politi ud og beder om offentlighedens hjælp til at finde pigen.

I en pressemeddelelse skriver politiet, at Isabella var i dårligt humør, da hun forsvandt.

- Hun var lidt ked af det hele - eller i nedtrykt sindstilstand, som det hedder på fagsprog, siger vagtchef Kartsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Fredag aften var hun i telefonisk kontakt med sin familie, men efter det har været telefonen slukket, og politiet har ingen konkrete oplysninger om, hvor hun befinder sig. Dog formoder de, at hun stadig opholder sig i Aalborg, eventuelt i forretningsområdet ved City Syd.

Politiet mistænker ikke, at der er sket noget kriminelt, men beder borgerne om at holde øje med Isabella og henvende sig på telefonnummer 114, hvis de har oplysninger om, hvor hun kan være.

Hun beskrives som 160 centimeter høj, lysblond med halvlangt krøllet hår og kraftig af bygning. Hun var iført lysebrun dynejakke, lyse snørresko og lyse bukser og havde en skuldertaske med sig.

Sideløbende med politiets efterforskning er Missing People ved at koordinere en eftersøgning af Isabella.