14-årig pige overfaldet i frikvarter

En 14-årig pige fra Albertslund blev mandag overfaldet i frikvarteret. Politiet efterlyser nu vidner i sagen

Gerningsmanden er stadig på fri fod. Han satte i løb, efter han havde sparket pigen et par gange i ribbenene. Foto: Polfoto
Gerningsmanden er stadig på fri fod. Han satte i løb, efter han havde sparket pigen et par gange i ribbenene. Foto: Polfoto
Følg Krimi

En blot 14-årig pige blev mandag helt umotiveret overfaldet på Herstedøstervej i Albertslund, da hun var ude og gå en tur i frikvarteret.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

14-årig dreng er kronvidne: Sådan blev betjente skudt ned
Pigen havde brug for luft og var derfor gået af et stisystem mod Vestskoven, der også er kendt som hundeskoven. Her fornemmede hun, at der var en person, som fulgte efter hende, men hun vendte sig ikke om for at kigge efter.

- Pludselig bliver hun skubbet i ryggen og vælter forover, hvorefter hun får to til tre spark af gerningsmanden, før han løber væk, oplyser Steen Ørskov, fagkoordinator i Københavns Vestegns Politi.

Brutalt overfald: Kondiløber vågnet efter 14 dage i koma
Pigen slap fra overfaldet med mindre skader i ansigtet efter faldet og ømhed i ribbenene fra sparkene.

- Da hun falder, slår hun hovedet og får en lille skade ved øjenbrymet. Derudover får hun slag i ribben og måske også ansigt, men hun dækkede sig til, så hun er sluppet med ømhed i ribbenene, siger Steen Ørskov.

Under overfaldet når den unge pige ikke at se gerningsmanden ordentligt, og hun kan ikke umiddelbart genkende ham. Det eneste, politiet ved om manden, er derfor, at han var iklædt mørke bukser og en sort hættetrøje, som dækkede for det meste af ansigtet.

11-årig ramt af bil: Spillede Pokémon Go
Derfor har politiet heller ikke meget at gå efter i efterforskningen.

- Vi har ikke kendskab til noget som helst forudgående, og vi har ingenting at gå efter, medmindre vidner har været i området og retter henvendelse, siger Steen Ørskov.

Politiet hører derfor gerne fra vidner, som har været i området omkring klokken 11.30 mandag, hvor overfaldet fandt sted.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+