14-årige Julie forsvandt på sin avisrute i går: Dukkede op i skole i dag

Julie forsvandt tirsdag eftermiddag, da hun delte aviser ud i Horsens, og var efterlyst i mange timer. Hun dukkede onsdag op i god behold på sin skole

14-årige Julie var forsvundet tirsdag eftermiddag og blev efterlyst af politiet. Onsdag mødte hun imidlertid i skole til tiden. (Foto: Sydøstjyllands Politi)
14-årige Julie var forsvundet tirsdag eftermiddag og blev efterlyst af politiet. Onsdag mødte hun imidlertid i skole til tiden. (Foto: Sydøstjyllands Politi)

Tirsdag eftermiddag klokken 15.45 forsvandt 14-årige Julie i forbindelse med, at hun delte aviser ud i Horsens. Hun er sidenhen blevet efterlyst af Sydøstjyllands Politi.

Onsdag morgen dukkede hun imidlertid op på sin skole, som om intet var hændt.

Det fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, Bent Hedeager Nielsen, til Ekstra Bladet.

- Det var vidst sådan en teenageting. Det viste sig, at hun var pligtopfyldende, siger vagtchefen til Ekstra Bladet.

Tidligere var politiet mere bekymret.

- Det er en 'bekymringsefterlysning.' Vi kan jo ikke vide det, men det er det, vi håber på, sagde vagtchef Martin Rasmussen tidligere til Ekstra Bladet.

Politiet nåede at bruge lidt tid på at undersøge området og eftersøge hende på Twitter.

- Når der nu bliver lyst og folk står op, håber vi, at kunne høre fra nogen, som måske har set hende, sagde Martin Rasmussen også.

Og det viste sig også at holde stik.

Politiet håbede, Julie kan være taget hjem til en ven uden at have fortalt det til sine forældre. Det er endnu uklart, om det også var tilfældet. Politiet har endnu ikke talt med Julie.

- Hun er dukket op i god behold. Vi havde ellers sat himmel og jord i bevægelse. Vi bad blandt andet hendes skole om at reagere, hvis hun dukkede op. Og det viste sig, at hun mødte i skole her til morgen, siger vagtchef Bent Hedeager Nielsen.