14 hunde leder efter forsvundet kvinde

Situationen kritisk, vurderer vagtchef hos Fyns Politi

Foto: Bjørn Nielsen/ Alarm112danmark.dk
Foto: Bjørn Nielsen/ Alarm112danmark.dk

Fyns Politi genoptager onsdag morgen med fuld styrke eftersøgningen af en 78-årig dement kvinde fra Søndersø på Fyn.

Der er efterhånden to døgn siden, at kvinden forlod sin bopæl på Toftekær i Søndersø. Lige siden har politiet ledt efter den demente kvinde, der ikke kan klare sig selv.

- Vi har også ledt efter hende i nat med hunde. Men her til morgen sætter vi fjorten hunde ind i forsøget på at finde hende. Vi gør alt hvad vi kan og kører på hele dagen, siger vagtchef hos Fyns Politi, Lars Thede, til Ekstra Bladet.

Vagtchefen betegner situationen som kritisk.

Blæst i nat
- Det er særlig kritisk, hvis hun ikke har været i stand til at søge ly. Det har blæst en del i nat. Men nu leder vi videre og så må vi senere vurdere, hvilke muligheder der er, siger vagtchefen.

Foto: Bjørn Nielsen/Alarm112danmark.dk
Foto: Bjørn Nielsen/Alarm112danmark.dk
 

Lokale borgere i Søndersø deltager også i eftersøgningen. De har heller ikke haft held til at finde hende.

Kvinden blev sidst set ved Nordmarksskolen mandag aften. Hun er omkring 160 centimeter høj og spinkel af bygning. Hun bar en hvid T-shirt, en hvid bluse og blå cowboybukser.

- Sagen har været meget omtalt i medierne. Det bekymrer os naturligvis, at ingen åbenbart har set kvinden bortset fra ved Nordmarksskolen, siger Lars Thede.

Ekstra Bladet undersøger: Har du oplevet, at politiet ikke kommer, når du ringer, så hører vi gerne fra dig. Tip os på ebpoliti@eb.dk eller sms til 1224 (alm. takst)