15-årig fængslet for drabsforsøg

16-årig dreng stukket ned foran kro i Sønderjylland - 15-årig fængslet i surrogat

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

En blot 15-årig dreng er her fredag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i en sag om drabsforsøg, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ifølge pressemeddelelsen erkender drengen sig delvist skyldig og har ikke kæret varetægtsfængslingen. På grund af sin unge alder er han anbragt i surrogat. Han er foreløbigt fængslet frem til 30. april.

Kortfattet skriver politiet i deres pressemeddelelse, at omtalte drabsforsøg fandt sted torsdag eftermiddag ud for Sølyst Kro i Aabenraa. Her blev en 16-årig dreng ramt af knivstik og indlagt på Aabenraa Sygehus. Han er umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog anmeldelsen torsdag klokken 16.45.

Ifølge regionamediet Jydske Vestkysten blev offeret stukket i brystet, og efterfølgende blev han fundet blødende på gaden af tilfældige forbipasserende, der hurtigt kontaktede alarmcentralen.

- Vi har en patrulje tæt på, der er fremme inden for et minut og giver livreddende førstehjælp med det samme, fortalte Erik Lindholdt, der er vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, til JydskeVestkysten.

Ved anholdelsen fandt politiet også en kniv, der ventes at være gerningsvåbnet. Politiet ønsker ikke at oplyse, hvilken kniv der er tale om.