15-årig pige havde sex med 25 drenge på amerikansk skoletoilet

En video, som er blevet delt mellem teenagerne, viser, hvordan 25 mandlige elever gik ud på toilettet, mens pigen var derude

Hændelsen skete på et drengetoilet på skolens anden sal (Foto: Google Maps)
Hændelsen skete på et drengetoilet på skolens anden sal (Foto: Google Maps)

En amerikansk politirapport fra delstaten Florida beskriver, hvordan en 15-årig pige fra South Fort Myers High School har haft sex med helt op til 25 drenge fra skolen på et toilet på gymnasiet. Det skriver blandt andre Fox 4 og NBC.

Pigen fortæller, at hun har haft sex med flere mandlige studerende på skoletoilettet, og man har siden fundet overvågning, der viser, hvordan de 25 teenagere på skift går ud på toilettet, mens pigen er derude.

Hændelsen skete i torsdags, men det var først sent fredag, at skolen gjorde forældre opmærksomme på sagen, efter flere begyndte at omtale den på sociale medier.

Skete på drengetoilettet
Flere elever fortæller ifølge Fox 4, at det hele fandt sted på et drengetoilet på anden sal på skolen. Der har angiveligt også været en video, som er blevet delt mellem eleverne på skolen.

Det var rektoren på skolen, Melissa Layner, der sendte en lang besked ud til forældre og pårørende fredag eftermiddag. Fox 4 er kommet i besiddelse af beskeden, hvor Melissa Layner blandt andet siger:

- Vi har omkring 2000 elever tilknyttet skolen. Som en del af deres rejse gennem gymnasiet får eleverne muligheden for at opleve store personlige succeser, og de vil også begå fejltagelser, som de kan lære af, siger rektoren blandt andet.

Hun kommer ikke ind i detaljer omkring hændelsen, eller hvordan den bliver håndteret af skolen.

Ikke nok
Fox 4 har været i kontakt med flere unavngivne forældre, der ikke mener, at meddelelsen fra rektoren er nok.

- Sådan noget burde aldrig kunne ske på et high school, siger en forælder ifølge det lokale medie.

En urolig far har også udtalt sig:

- Når sådan noget her sker, så bliver forældre bekymrede og tænker over deres børns ve og vel, når de skal i skole, siger han.

Det er meldt ud, at alle de implicerede elever har fået en form for straf eller advarsel, men hvad den indebærer er uklart.