15-årig ville købe hash men blev spærret inde og befølt

Gerningsmand sprang ud af vinduet, da politiet ankom

En 15-årig pige blev befølt på brysterne og lagt ned, da hun søndag aften var på besøg i en lejlighed på Jettesvej i Brabrand for at købe hash.

Det oplyser Østjyllands Politi, som nu har sendt et signalement ud på den formodede gerningsmand.

Pigen blev imod sin vilje holdt tilbage af en 23-årig mand, som ikke ville have, at hun skulle forlade lejligheden igen. Det var den 15-årige selv, som i en sms til en venindes mor bad hende om at kontakte politiet.

Den 15-årige har til politiet fortalt, at hun var i lejligheden for at købe hash. Da hun var ankommet, havde manden spurgt hende, om hun ville blive og sove. Og selv om pigen sagde nej, fik hun besked om ikke at måtte gå foreløbig.

Den 15-årige blev herefter befølt og lagt ned, Da hun satte sig op igen, tog manden fat i hendes ben. På et tidspunkt ankom en anden mand til lejligheden, og det fik den 23-årige til at standse.

Det hele sluttede dog brat, da politiet pludselig ankom til lejligheden. Politiet var blevet tilkaldt af moren til pigens veninde, som havde reageret på den sms, som den 15-årige havde sendt til hende.

Begge mænd, som var til stede i lejligheden, da politiet bankede på, valgte at springe ud af vinduet. Derefter brød politiet ind i lejligheden, hvor det alene var pigen, som var tilbage.

Den 23-årige beskrives som mellemøstlig af udseende, 170-180 cm, muskuløs, brun hud og øjne, sort, karseklippet hår, fuldskæg og overskæg, talte engelsk/arabisk og var iført sort T-shirt, sorte joggingbukser og hvide strømper. Manden stak af uden at have sko på.

Pigen mener ikke, at nogen af de to mænd bor i den pågældende lejlighed.

Politiet kan konstaktes på tlf.: 114.