Annonce:
Annonce:

16-årig anholdt for overfald til stor gymnasie-drukfest

Der var ifølge politiet omkring 8.000 gymnasieelever til den årlige puttefest i Dyrehaven, men kun én enkelt voldssag. Her blev en 16-årig anholdt

Annonce:
Følg Krimi

Dyrehaven blev i går, fredag, indtaget af festglade gymnasielever. Den årlige puttefest, hvor de nye 1.g'er skal tages godt imod med sprittuscher og rigelig alkohol, forløb næsten helt fredeligt.

For en 19-årig mand endte festen desværre på skadestuen.

- Han havde fået en flænge i baghovedet fra et slag med en flaske, og desuden fik han et par knytnæveslag i ansigtet. Vi har anholdt en 16-årig dreng for overfaldet, siger vagtchefen Martin Bakke fra Nordsjællands Politi tidligt lørdag morgen til ritzau.

Den 16-årige blev først sigtet, men er nu blevet løsladt af politiet.

Politiet fandt desuden euforiserende stoffer på tre personer.

- Så vores overordnede indtryk er, at festlighederne forløb stille og roligt. Det er glædeligt at se, at der ikke har været så mange voldssager i år. De unge har hygget sig, konstaterer han.

Annonce:

Ingen udpumpning
Mens festen endnu var i gang, oplyste Claus Staunstrup Nilsson, der er chef for Natteravnene, at ingen af de mange unge havde drukket så meget, at det var nødvendigt at sende dem til udpumpning.

- Modsat sidste år og særligt året forinden har vi ikke haft nogen udrykninger for alkoholforgiftninger, sagde han. På trods af regnen dukkede omkring 8.000 op, vurderer politiet.

Men de cirka 70 natteravne og de mange samaritter havde rigeligt at se til. 

Blandt andet blev usædvanligt mange unge stukket af hvepse, ligesom det våde føre også medførte forstuvede og brækkede ankler.

- Selvfølgelig er der nogen, der har fået for meget at drikke, men det store 'issue' har altså været bistik og de glatte bakker, sagde chefen for Natteravnene.

Den årligt tilbagevendende begivenhed fik i 2016 stor opmærksomhed. Ved den lejlighed var omkring 10.000 med til festen, og indtaget af alkohol blev så voldsomt, at mange unge blev forgiftet og måtte udpumpes.

Annonce:

Årets puttefest begyndte midt på eftermiddagen. Få minutter efter midnat havde alle som forventet forladt pladsen, oplyser vagtchef Martin Bakke til ritzau.

 

Løsladt -

 

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: