Annonce:
Annonce:

16-årig fortalte far om voldtægt: 'Så knækker man sammen'

Taxachauffør tiltalt for voldtægt: Far til offer vidnede tirsdag i retten om den hjerteskærende morgen, hvor politiet førte hans knuste datter væk i dna-dragt

Annonce:
Følg Krimi

RETTEN I LYNGBY (Ekstra Bladet): Faderen til en i dag 17-årig pige blev en tidlig morgen i februar vækket af et ubehageligt opkald. I den anden ende af røret var en betjent fra Københavns Politi, der spurgte, om han vidste, hvor hans datter var henne.

Betjenten havde fået en anmeldelse fra datterens veninder, som kort forinden havde modtaget et opkald fra den dengang 16-årige pige. En taxachauffør havde forgrebet sig på hende

Kort efter ringede datteren selv til sin far. Det forklarede han i retten tirsdag, hvor han var indkaldt som vidne i sagen mod en 39-årig taxachauffør. Chaufføren er tiltalt for voldtægt af pigen og blufærdighedskrænkelse af en 21-årig kvindelig taxakunde få dage forinden.

Annonce:

- Jeg blev ringet op af min datter som græd og fortalte, at der var sket noget forfærdeligt. Hun var hos sin mor, som dog ikke var hjemme, så jeg fik hende hentet, forklarede faren i retten.

Taxaoffer: Jeg var bange for ham

- Hun ville ikke rigtig fortælle, hvad der var sket, men jeg havde en idé, for jeg var blevet ringet op af en af hendes veninder inden. Og da hun var blevet afhørt af flere betjente og efterfølgende blev ført ud i en hvid dna-dragt og med kuverter på fingrene (for at sikre spor, red.) gik alvoren op for mig. Hun sagde, at hun var vågnet op i taxaen uden bukser på og med en mand liggende ovenpå sig. Så knækker man altså sammen som far, lød det.

En veninde, som var i byen sammen med den unge pige, inden hun satte sig ind i taxaen, fortalte ligeledes, at hun var blevet ringet op af den grædende pige et par timer, efter de havde sagt farvel. Hun fortalte blandt andet, at hun havde meget svært ved at tro, at veninden skulle have taget initiativ til noget i taxaen.

Annonce:

- Jeg kender hende meget godt. Hun har ingen seksuel erfaring og er ikke typen, der lægger op til fyre eller går og kysser med folk i byen. Jeg måtte nærmest tvinge hende til bare at danse med en fyr, forklarede veninden.

Pigens egen forklaring var for lukkede døre.

Taxachauffør nægter voldtægt: '16-årig lagde selv op til sex'

Taxachaufføren selv nægter ikke, at han kørte med pigen - og heller ikke, at der var seksuel kontakt. Men det var ikke voldtægt, men derimod frivilligt seksuelt samvær, der fandt sted i en taxa i Klampenborg i de sene nattetimer tilbage i februar, lød hans forklaring.

Pigen prajede taxaen efter en bytur i Københavns Indre By og bad ifølge chaufføren om at få stoppet bilen, så hun kunne tisse.

- Da hun kom tilbage i bilen, stirrede hun længe på mig, og så rørte hun mig på pludselig på maven. Jeg sagde til hende, at hun burde kende sine grænser. Men hun fortsatte og tog sin hånd ned i mine bukser, forklarede han og fortalte videre, at han derefter først rørte kvinde på brysterne og efterfølgende i skridtet.

Annonce:

- Det hele var på hendes initiativ. Men jeg stoppede det og sagde, at det var forkert, forklarede manden, der er i et fast forhold og har fire børn.

Voldtægten, som den 39-årige er tiltalt for, skete natten til 28. februar og blev anmeldt samme nat, men først fire dage senere - ved hjælp af taxaselskabets elektroniske oplysninger - lykkedes det politiet at finde frem til den chauffør, der havde kørt turen, og den 39-årige blev anholdt.

Der forventes dom i sagen onsdag.

Tiltale: Taxachauffør voldtog sovende 16-årig

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: