Annonce:
Annonce:

16-årig pige anholdt i sag om vidnetrusler

Sag om trusler sættes i forbindelse med rækken af overfald, hvor unge teenage-piger har begået overfald på jævnaldrende

Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget om sagen, så tip os på sms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

En kun 16-årig pige er i dag ved Retten på Frederiksberg fremstillet i grundlovsforhør, hvor hun sigtes i forbindelse med vidnetrusler rettet mod en jævnaldrende pige.

- Sagen kan knyttes til de episoder, der har været på det seneste, fortæller Ove Larsen, efterforskningsleder, Københavns Politi.

En af disse episoder episoder udspandt sig for lidt over en måned siden - i slutningen af februar - hvor en gruppe piger med især indvandrerbaggrund deltog i et overfald på to piger i indkøbscentret Fisketorvet i København.

Overfaldet blev filmet og efterfølgende delt på sociale medier. Her kan man se, hvordan den skrigende flok af piger overfalder et par andre piger, der er på vej ud gennem svingdøren.

Her bliver der både slået og sparket.

Annonce:

Et par dage senere stod 16-årige Aya frem i TV2 Lorry, hvor hun fortalte om et lignende overfald, der var sket godt 14 dage tidligere.

Den 14. februar blev hun slået ned af en større grupper piger ved Nørreport. Aya kom ud fra McDonald's, hvor der stod en en flok piger og spurgte, hvem der kendte en bestemt dreng.

Her blev Aya peget ud:

- Jeg tror de er 15-20 piger. De puffer til mig og råber mig i hovedet. De river mig i håret og sparker til mig. Jeg prøver at komme væk, men i stedet ender jeg på jorden. De bliver ved med at sparke og slå, sagde Aya til TV2 Lorry.

- Jeg kan ikke se noget. Kun høre råben og skrigen. Det næste jeg registrerer er, at nogen drenge hjælper mig op, og siger jeg skal løbe i sikkerhed på McDonald's.

Ove Larsen fortæller, at der i alt har været fire-fem af den slags episoder, som politiet kender til.

- De her pigegrupper har markeret sig på kryds og tværs i byen. Vi kender ikke rigtigt baggrunden for det, fortæller Ove Larsen.

Han fortæller, at det er i det lys, anholdelsen af den 16-årige pige skal ses:

- Der kan have været trusler om, at vedkommende ikke måtte gå til politiet og fortælle om det eller lignende, tilføjer Ove Larsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: